قدرت نیرو‌های مسلح به دلیل حضور پررنگ مردم در صحنه است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: قدرت نیرو‌های مسلح، سپاه، بسیج، ارتش، فرماندهی انتظامی و وزارت دفاع در صحنه، به دلیل حضور پررنگ شما مردم است.
کد خبر: ۸۲۵۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶ - 07April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، حجت الاسلام والمسلمین «علی شیرازی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا شامگاه (دوشنبه) با حضور در اجتماع پرشور مردم انقلابی همدان، ضمن ادای احترام به امام شهید و شهدای والامقام جنگ رمضان، با اذعان به قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: قدرت نیرو‌های مسلح، سپاه، بسیج، ارتش، فرماندهی انتظامی و وزارت دفاع در صحنه، به دلیل حضور پررنگ شما مردم است.

قدرت نیرو‌های مسلح به دلیل حضور پررنگ مردم در صحنه است

وی با اشاره به جنایت‌های آمریکا، افزود: دشمنان کفار ما نمی‌دانند خدا چه قدرتی دارد. ملتی که برای خدا حرکت کند، مورد حمایت قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح و مقاومت ملت ایران اسلامی، تاکید کرد: امروز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با دیدن صحنه حضور ملت، روحیه می‌گیرند و این جای شکر دارد. هم خدا را شاکریم، هم از شما مردم به خاطر این حضور پررنگ زن و مرد، کوچک و بزرگ، و پیر و جوان تشکر می‌کنیم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در خاتمه با قدردانی از حضور حماسی مردم در حمایت از میهن اسلامی، تصریح کرد: امروز ما مطمئنیم هیچ قدرتی زورش به ملت ایران نمی‌رسد؛ هیچ قدرتی زورش به ولی فقیه حی و حاضر ما حضرت امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای نمی‌رسد. ما محکم‌تر از قبل زیر پرچم ولایتیم نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی محکم‌تر از قبل زیر پرچم ولی فقیه زمانند؛ ما یک جان داریم این جان را برای انقلاب گذاشته‌ایم حاضریم تکه تکه بشویم، اما از اسلام از ایران اسلامی دست بر نمی‌داریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار