در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس؛

مظفری: خراسان رضوی در پشتیبانی جنگ خوش درخشیده است

استاندار خراسان رضوی گفت: نباید از نقش خراسان بزرگ در دوران دفاع مقدس در جمع‌آوری کمک‌های مردمی، پشتیبانی از جبهه‌ها و احداث برخی از زیرساخت‌ها غفلت کرد در قبال جنگ رمضان نیز خراسان رضوی با راه‌اندازی ستاد پشتیبانی جنگ رسالت خود را به انجام رساند.
کد خبر: ۸۲۵۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱ - 09April 2026

«غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی در تشریح نقش استان در جنگ رمضان اظهار داشت: خراسان رضوی، در قبال جنگ رمضان وظیفه و مسئولیت سنگینی را بر دوش داشت هرچند در شرایط عادی و یا جنگی و بحرانی از این استان انتظار می‌رود به کشور کمک کند که بحمدالله این کمک‌ها در حوزه‌های مختلف انجام گرفته است.

مظفری: خراسان رضوی در پشتیبانی از جنگ خوش درخشیده است

وی یادآور شد: در دوران دفاع مقدس نیز به رغم اینکه به لحاظ جغرافیایی استان خراسان بزرگ در آن زمان، دورترین منطقه از اتفاقات جنگی بود؛ بیشترین حضور و نقش‌آفرینی‌ها را آن دوران داشت به طوری که بر اساس آمار؛ در برخی مقاطع یک ششم نیرو‌های رزمنده حاضر در جبهه‌ها از خراسان بزرگ بودند.

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: علاوه بر این در ایام دفاع مقدس؛ نباید از کمک‌های مردمی، ستاد‌های پشتیبانی از جبهه‌ها و احداث برخی از زیرساخت غفلت کرد چراکه چنین اقداماتی نقش خراسان بزرگ را در آن دوران پرافتخار ماندگار کرده است.

مظفری در پایان ابراز داشت: در طول تاریخ ایران؛ خراسان بار‌ها ایران را نجات داده است و این مهم جز به برکت وجود نورانی امام رضا (ع) محقق نشده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار