حماس: سلاح مقاومت مشروع است

حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی با تاکید براینکه سلاح مقاومت فلسطین مشروع است، گفت: طرح موضوع سلاح مقاومت به این شیوه و پیوند دادن آن با همه مسیرها، مغایر با مفاد طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به ویژه در ارتباط با مرحله دوم آن است.
کد خبر: ۸۲۶۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۴:۲۳ - 10April 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس،  قاسم در گفت‌و‌گو با العربی الجدید، افزود: این رویکرد بیانگر جانبداری آشکار از موضع رژیم اشغالگر و تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر سلاح جنایتکار واقعی است که مرتکب نسل‌کشی علیه فلسطینیان در نوار غزه شده است.

حماس: سلاح مقاومت مشروع است

وی تصریح کرد: رژیم اشغالگر می‌کوشد با تسلیح شبه نظامیان مزدور وابسته به خود در داخل غزه، جنایت گسترش سلاح را پنهان کرده و در مقابل، سلاح مقاومت را جرم‌انگاری کند.

قاسم تأکید کرد: سلاح فلسطینی سلاحی مشروع برای دفاع از ملت فلسطین است و این حق بر اساس قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی تضمین شده است.

سخنگوی حماس خاطر نشان کرد: اولویت باید اجرای کامل مرحله نخست توافق آتش‌بس باشد؛ مرحله‌ای که تاکنون به طور کامل عملی نشده است.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها