غرس ۵۱ اصله نهال به یاد شهید دانشمند هسته‌ای «صدیقی صابر»

به مناسبت روز فناوری هسته‌ای و چهلمین روز شهادت سیدالشهدای انقلاب و در راستای پویش ملی «سرو ایران»، ۵۱ اصله نهال در روستای سوخته‌کوه از توابع آستانه اشرفیه غرس شد.
کد خبر: ۸۲۶۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۴ - 10April 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «رحمت حیدری‌نژاد» فرماندار آستانه اشرفیه امروز جمعه در مراسم درختکاری به یاد رهبر شهید و شهید دانشمند هسته‌ای «سیدمحمدرضا صدیقی صابر» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه مسیر شهدا بر پایه آگاهی، مسئولیت‌پذیری و ایستادگی شکل گرفت، اظهار داشت: پیشرفت علمی کشور حاصل تلاش انسان‌هایی است که علم را با تعهد اجتماعی پیوند زدند؛ دانشمندانی مانند شهید صدیقی نشان دادند که علم زمانی اثرگذار است که با اخلاق، شجاعت و دغدغه‌مندی همراه باشد. 
غرس ۵۱ اصله نهال به یاد شهید دانشمند هسته‌ای «صدیقی صابر»
وی با بیان اینکه باید درختکاری را از یک مراسم مناسبتی به یک رفتار پایدار و عمومی تبدیل کنیم، تصریح کرد: درختکاری یک تصمیم برای آینده است؛ هر نهال بخشی از امنیت زیست‌محیطی و سلامت نسل‌های بعدی را تضمین می‌کند. 
 
 فرماندار آستانه اشرفیه با اشاره به اینکه برنامه‌هایی مانند امروز فرصتی است برای پیوند دادن یاد شهدا با عمل اجتماعی، اظهار کرد: وقتی در کنار نام شهید یک نهال کاشته می‌شود، پیام آن ادامه راه شهدا در گرو ساختن، آباد کردن و مسئولیت‌پذیری جمعی است.
 
«علی‌نقی صدیقی» رئیس اداره منابع طبیعی نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به نقش درخت در پایداری محیط‌زیست، اظهار کرد: درختکاری بخشی از مسئولیت دائمی ما در برابر طبیعت است که با چنین برنامه‌ها در تلاس هستیم این نگاه را به دل جامعه منتقل کنیم.
 
وی با بیان اینکه فرهنگ درختکاری باید به یک رفتار اجتماعی پایدار تبدیل شود، افزود: در راستای پویش ملی درختکاری سرو ایران، در مناسبت‌های مختلف نهال غرس می‌شود تا در ساختن آینده‌ای سالم‌تر برای منطقه و کشور مشارکت افزایش یابد.
غرس ۵۱ اصله نهال به یاد شهید دانشمند هسته‌ای «صدیقی صابر»
«حسن امیر نژاد» مدیریت جهادکشاورزی آستانه اشرفیه نیز با اشاره به اینکه درخت بخشی از چرخه تولید و امنیت غذایی است، گفت: در بسیاری از مناطق، وجود درختان به حفظ خاک، مدیریت آب و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.
 
وی از ترویج فرهنگ درختکاری در بخش کشاورزی گفت و افزود: جهاد کشاورزی با آموزش و حمایت از کشاورزان تلاش می‌کند درختکاری را به یک رفتار پایدار تبدیل کند تا فرهنگ درختکاری برای آینده کشاورزی و افزایش تاب‌آوری روستا‌ها تقویت شود.
 
به گزارش دفاع‌پرس، شهید دانشمند «سیدمحمدرضا صدیقی صابر» متولد ۲ شهریور ۱۳۵۳ که در پی حمله هوایی رژیم صهیونی در ۳ تیر به اتفاق خانواده و جمعی از مردم مظلوم در آستانه اشرفیه به شهادت رسید که به مناسبت ۲۰فروردین؛ روز فناوری هسته‌ای و چهلمین روز شهادت سیدالشهدای انقلاب و در راستای پویش ملی «سرو ایران»، ۵۱ اصله نهال (به نیت ۵۱ سال از عمر شریف دانشمند شهید) در روستای سوخته‌کوه از توابع آستانه‌اشرفیه غرس شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار