گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور ایران و فرانسه؛

پزشکیان: ایران با جدیت وارد مذاکرات شده اما موفقیت آن به رویکرد طرف مقابل بستگی دارد

رئیس جمهور در گفت‌و‌گو با امانوئل مکرون ضمن یادآوری عهد شکنی امریکا در مذاکرات و تحمیل دو جنگ علیه ایران و ارتکاب جنایات متعدد علیه ملت ایران، گفت: ما با اهتمام و جدیت وارد مذاکرات اسلام آباد شده‌ایم، لیکن موفقیت آن بستگی به رویکرد طرف مقابل دارد.
کد خبر: ۸۲۶۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۳ - 12April 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، در گفت‌وگوی تلفنی مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه آخرین وضعیت آتش‌بس، مذاکرات اسلام‌آباد و وضعیت لبنان مورد بررسی قرار گرفت.

پزشکیان: ایران با جدیت وارد مذاکرات شده اما موفقیت آن به رویکرد طرف مقابل بستگی دارد

رئیس‌جمهور در این گفت‌وگو حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را منبع اصلی تنش معرفی و تصریح کرد:کشتار صدها نفر از مردم مظلوم لبنان و حمله علیه اماکن غیر نظامی این کشور از جمله یک شیرخواهگاه مصداق بارز جنایت جنگی است.

پزشکیان همچنین بر لزوم فشار بر این رژیم و امریکا برای توقف این حملات تاکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه بدنبال تنش و جنگ نبوده و همواره بر حل و فصل مسایل از طریق گفتگو بر مبنای حقوق بین‌الملل تاکید کرده است، افزود : در عین حال ما در دفاع از حقوق مشروع خود وتمامیت ارضی کشورمان تردید نداریم.

وی همچنین از توانمندی موشکی کشور به عنوان ابزاری دفاعی در برابر تجاوزکاری‌های متجاوزین یاد کرد و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل و اتحادیه اروپایی در برابر حملات غیر قانونی علیه ایران و حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه مردم منطقه را مورد انتقاد قرار داد.

رئیس‌جمهور فرانسه نیز در این گفت و گو با بیان اینکه کشورش از همان روز نخست به طور رسمی و شفاف، این جنگ را محکوم کرده و هم اکنون نیز از آتش بس استقبال و بر لزوم توقف حملات علیه لبنان تاکید دارد، ابراز امیدواری کرد که روند مذاکرات اسلام آباد رو به پیشرفت باشد.

امانوئل مکرون همچنین آمادگی پاریس را برای کمک به برقراری صلح و آرامش در منطقه اعلام کرد و در ادامه مقرر شد تماس‌های دو طرف ادامه یابد. 

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار