امام جمعه اهل سنت کرمانشاه: ثبات و رشادت ملت ایران، دشمنان را به میز مذاکره وادار کرد

ماموستا ملا «عبدالرحمن مرادی» گفت: ثبات قدم و رشادت ملت شریف ایران، دشمنان را مجبور به پذیرش آتش‌بس و حضور حقیرانه پای میز مذاکره کرد و حتی رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل را ملزم ساخت با لبنان و حزب‌الله آتش‌بس کند.
کد خبر: ۸۲۷۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۸ - 17April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، ماموستا ملا «عبدالرحمن مرادی» امام جمعه اهل سنت شهرستان کرمانشاه امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهل سنت شهرستان، با بیان اینکه این پیروزی حاصل وحدت، استقامت، جانفشانی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و توان نیروهای مسلح است، اظهار داشت: پویش «جانفدا» با مشارکت نزدیک به ۳۰ میلیون نفر از زنان و مردان، پیر و جوان، جلوه‌ای از غیرت ملی و دینی بود.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه: ثبات و رشادت ملت ایران، دشمنان را به میز مذاکره وادار کرد

وی با تجلیل از رزمندگان و نیروهای مسلح و نیز حضور خستگی‌ناپذیر مردم در پنجاه شبانه‌روز دفاع از میهن، خاطرنشان کرد: همه اقشار اهل سنت، سایر مذاهب و اقوام با صدور بیانیه‌ها، سخنرانی‌ها و راهپیمایی‌ها، همراه با ملت ایران، بیعت خود را با آرمان‌های انقلاب و رهبری اعلام کردند که این همبستگی، عزت و اقتدار کشور را صدچندان ساخت.

امام جمعه اهل سنت شهرستان کرمانشاه با تأکید بر لزوم استقامت در راه حق و عدم بازگشت به کفر و بی‌دینی، گفت: پیامبر مکرم اسلام (ص) با الگوگیری از انبیای پیشین، اسوه حسنه برای مؤمنان است. خداوند در قرآن به پیامبر دستور می‌دهد به هدایت انبیایی همچون حضرت شعیب (ع) اقتدا کند؛ پیامبری که قوم خود را به پرهیز از کم‌فروشی و فساد در زمین دعوت می‌کرد.

وی با اشاره به داستان قوم شعیب و استکبار آنان در برابر حق، افزود: ترس بر حفظ دین و حریص بودن بر نگهداری آن، از بزرگ‌ترین نشانه‌های یقین و بارزترین شعبه‌های ایمان است. پیامبر اسلام فرمودند: هرکه خدا و رسولش نزد او محبوب‌تر از هر چیز باشد، هرکه کسی را فقط برای خدا دوست بدارد، و هرکه بازگشت به کفر را همچون افتادن در آتش ناخوش دارد، شیرینی ایمان را چشیده است.

ماموستا مرادی در پایان از خداوند متعال مسالت کرد: صبر، استقامت، ایمان، تقوا و حرص بر دین حق را تا پای جان به همه ما عنایت فرماید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار