مسئولان لرستان با خانواده شهیدان «الیاسی» و «حسن‌پور» دیدار کردند

مسئولان لرستان با خانواده شهیدان «الیاسی» و «حسن‌پور» دیدار کردند مسئولان بنیاد شهید و اقتصاد و دارایی لرستان با خانواده شهیدان «مصطفی الیاسی» و «پروین حسن‌پور» دیدار کردند.
کد خبر: ۸۳۰۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۶ - 26April 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت، «علی‌محمدی» مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان به همراه «مصطفی آزادبخت» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس بنیاد شهید شهرستان خرم‌آباد، نماینده اداره کل بیمه ایران و جمعی از مسئولان استانی با حضور در منزل خانواده شهیدان «مصطفی الیاسی» و «پروین حسن‌پور»، با این خانواده معزز دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
 
مسئولان لرستان با خانواده شهیدان «الیاسی» و «حسن‌پور» دیدار کردند
در این دیدار صمیمانه که باهدف ادای احترام به مقام شامخ شهدا و بررسی مسائل و دغدغه‌های خانواده‌های ایثارگران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید «مصطفی الیاسی»، معلم بازنشسته، و شهیده «پروین حسن‌پور» که در حملات رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار به منازل مسکونی به فیض شهادت نائل آمدند، بر استمرار خدمت‌رسانی شایسته به خانواده‌های معظم شهدا تأکید کردند.
 
مسئولان لرستان با خانواده شهیدان «الیاسی» و «حسن‌پور» دیدار کردند
 
محمدی، در این دیدار با اشاره به جایگاه رفیع شهدا در نظام اسلامی، اظهار داشت: امنیت، عزت و اقتدار امروز کشور مرهون ایثار و ازخودگذشتگی شهدا و صبوری خانواده‌های آنان است و خدمت به این خانواده‌ها، وظیفه‌ای اداری نیست، بلکه مسئولیتی اعتقادی و ملی است.
 
وی با تأکید بر رویکرد حمایتی دولت در حوزه خدمات‌رسانی، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند با هماهنگی و هم‌افزایی، مسائل و مطالبات خانواده‌های معظم شهدا را با نگاه ویژه و خارج از بروکراسی‌های معمول پیگیری کنند. تکریم عملی این خانواده‌ها باید در تصمیم‌سازی‌ها و سیاست‌گذاری‌های ما نمود عینی داشته باشد.
 
آزادبخت مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، نیز در این دیدار با قدردانی از حضور مدیران استانی در منازل خانواده‌های شهدا، بیان کرد: زنده نگه‌داشتن یاد شهدا تنها با برگزاری مراسم محقق نمی‌شود، بلکه با سرکشی مستمر، شنیدن دغدغه‌ها و رفع مشکلات خانواده‌های آنان معنا پیدا می‌کند. بنیاد شهید با تمام ظرفیت در کنار این خانواده‌های معظم خواهد بود.
 
در پایان این دیدار، از صبر، مقاومت و استقامت خانواده این شهیدان والامقام تقدیر شد و بر تداوم این دیدار‌ها در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا تأکید کردند.
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین