دستور حجت‌الاسلام اژه‌ای برای پیگیری اختصاص اینترنت پرو به برخی افراد

رئیس قوه قضاییه گفت: قضیه‌ موسوم به اینترنت خط‌های سفید یا اینترنت‌پرو، اتفاقاتی حادث شده که ضروری است دادستانی کل و سازمان بازرسی کل کشور، با جدیت به این موضوع ورود کنند.
کد خبر: ۸۳۰۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۰ - 27April 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در نشست اعضای شورای عالی قوه قضاییه، طی سخنانی با اشاره به مقوله‌ی احیای حقوق عامه، اظهار داشت: اکنون در شرایط جنگی به سر می‌بریم و این شرایط، اقتضائات و اولویت‌های خاص خود را دارد، لکن ما در قوه قضاییه علاوه بر اهتمام ویژه در باب رسیدگی به پرونده عناصر ضدامنیتی، اولویت‌های مهم کاری خود را نیز طبق روال مدنظر داریم و آنان را مغفول نمی‌گذاریم؛ از جمله این اولویت‌ها، مقوله‌ی احیای حقوق عامه است.

دستور حجت‌الاسلام اژه‌ای برای پیگیری اختصاص اینترنت پرو به برخی افراد

وی به برخی از موضوعات روز نیز گریزی زد و با اشاره به موضوع موسوم به خط‌های سفید و اینترنت‌ پرو، گفت: وفق گزارشات واصله، در قضیه موسوم به اینترنت خط‌های سفید یا اینترنت‌پرو، اتفاقاتی حادث شده که ضروری است دادستانی کل و سازمان بازرسی کل کشور، با جدیت به این موضوع ورود کنند. قابل قبول نخواهد بود که افرادی فاقد صلاحیت و یا عناصری سودجو از این بستر برای سوء‌استفاده‌های مالی و…، بهره‌برداری کنند و ما در راستای حقوق عامه، به این مقوله ورود خواهیم داشت.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین