بقائی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران، دزدی دریایی است/ آمریکا باید پاسخگو شود

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراف مقامات قضائی آمریکا مبنی بر صدور دستور توقیف کشتی‌های حامل نفت ایران و مصادره محموله آن نوشت: این چیزی نیست جز قانونی کردن رسمی دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی.
کد خبر: ۸۳۰۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۲ - 27April 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراف مقامات قضائی آمریکا مبنی بر صدور دستور توقیف کشتی‌های حامل نفت ایران و مصادره محموله آن، در شبکه ایکس نوشت: «این [صدور دستور توقیف و مصادره کشتی‌های حامل نفت ایران]  چیزی نیست جز قانونی کردن رسمی دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی.

بقائی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران، دزدی دریایی است/ آمریکا باید پاسخگو شود

این، یعنی بازگشت به عصر سیطره دزدان دریایی بر دریاها! با این تفاوت که حالا آن‌ها با حکم دولتی فعالیت می‌کنند، زیر پرچم رسمی حرکت می‌کنند و غارت خود را «اجرای قانون» می‌نامند.

آمریکا باید در قبال این رفتار بی‌شرمانه و قانون‌شکنی آشکار کاملاً پاسخگو شود؛ رفتاری که ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بین‌الملل و تجارت آزاد محسوب می‌شود و مبانی اساسی امنیت دریایی را تهدید می‌کند.»

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین