کشف ۵۶ قبضه انواع سلاح جنگی و شکاری توسط مرزبانان

فرمانده مرزبانی فراجا از کشف ۵۶ قبضه سلاح توسط مرزبانان فراجا قبل از ورود به کشور در مرزهای استان سیستان وبلوچستان و آذربایجان غربی در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۸۳۰۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۳ - 29April 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار علی اکبر جاویدان فرمانده مرزبانی فراجا اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات و تشدید اقدامات کنترلی در نوار مرزی، مرزبانان مستقر در مرز‌های استان سیستان وبلوچستان و آذربایجان غربی طی ۴۸ ساعت گذشته با کار اطلاعاتی دقیق و انجام کمین‌های هدفمند، متوجه تحرک قاچاقچیان سلاح به قصد ورود در نوار مرزی به داخل کشور شده و در چند رشته عملیات با اقدام اطلاعاتی و رزمی آنان را زمینگیر و متلاشی کردند.

قاچاق

وی با اشاره به توفیقات مرزبانان، افزود: مرزبانان شجاع در این چند رشته عملیات؛ موفق به کشف تعداد ۵۶ قبضه سلاح جنگی و شکاری به همراه مقادیر قابل توجهی مهمات که با هدف شوم قصد ورود به داخل کشور توسط عناصر فرصت طلب را داشت، شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه قاچاقچیان با استفاده از توپوگرافی مناطق مرزی به سمت خاک کشور مقابل گریختند، گفت: تلاش اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری متهمان متواری در دستور کار مرزبانان قرار دارد.

سردار جاویدان تاکید کرد: مرزبانان تلاشگر به طور شبانه روزی با تیزبینی و درایت، بر مرز‌های کشور اشراف کامل داشته و با تمام توان مانع ورود سلاح و مهمات و عبور و مرور غیرمجاز از مرز‌ها می‌شوند.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، مرزبانی ، سلاح ، پلیس
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین