هویت خلیج فارس با تهدیدات دشمن تغییر نخواهد کرد+ فیلم

رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس گفت: مسیر امروز ما ادامه مسیر شهداست و ما با خون خود از کشورمان دفاع می‌کنیم.
کد خبر: ۸۳۰۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۱ - 29April 2026

«ابراهیم شجاعی» رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در اردبیل به مناسبت روز «خلیج فارس» اظهار داشت: در راه پاسداشت ارزش‌های میهن اسلامی و فارس بودن خلیج همیشه فارس، دلاورمردانی چون شهید «تنگسیری» را از دست دادیم تا این اقتدار محفوظ باشد.



وی افزود: کشورهای همسایه و تمام جهان باید بدانند که خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند؛ تمام جهان باید بدانند که اگر می‌خواهند از خلیج فارس و تنگه هرمز عبور کنند، باید با احترام و با اجازه نیروهای ایرانی عبور کنند. در این امر، ایران اسلامی نیز ضامن امنیت آنها خواهد بود.

شجاعی عنوان کرد: کشتی‌های تجاری برای عبور از آبراه هرمز باید عوارض و حق قانونی خود را پرداخت کنند؛ لذا ما باید نهایت استفاده را از فرصت درآمدی تنگه هرمز داشته باشیم.

پیشکسوت دفاع مقدس تصریح کرد: استراتژی ما در دوران دفاع مقدس نیز این چنین بود؛ در آن مقطع با دستان خالی به مصاف با دشمن می‌رفتیم و حتی کشتی‌های دشمن را با سلاح‌هایی نظیر آر پی جی مورد هدف قرار می‌دادیم.

وی خاطرنشان کرد: مسیر امروز ما ادامه مسیر شهداست و ما با خون خود از کشورمان دفاع می‌کنیم؛ تنگه هرمز و خلیج فارس واژه‌ای نیست که دشمن بتواند با زور سلاح و تهدید آن را از ما بگیرد. دشمن در خواب غفلت به سر برده و اگر بخواهیم مقایسه کنیم، در دفاع مقدس نیز ناوچه‌های خود را از دست دادیم اما اجازه ندادیم دشمن به آسانی خلیج فارس ما را تصرف کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین