معاون بین‌الملل دفتر رهبری: آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در سلامت کامل مشغول تدبیر امور هستند

حجت‌الاسلام قمی با تاکید بر اینکه آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در سلامت کامل مشغول تدبیر امور هستند، گفت: دشمن می‌خواهد با شایعه‌سازی دربارۀ سلامت ایشان ما را به واکنش‌هایی وادار کند و از این واکنش‌ها توطئه‌هایش را پیش ببرد.
کد خبر: ۸۳۱۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰ - 01May 2026

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «محسن قمی» معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت سلامتی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای اظهار داشت: معظم‌له در سلامت کامل مشغول مدیریت امور هستند.

معاون بین الملل رهبر انقلاب

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در ادامه به ترفند دشمن پرداخت و گفت: طرح سوالاتی مبنی بر اینکه چرا ایشان پیام‌های تصویری و صوتی نمی‌دهند، یکی از ترفندهای دشمن است که می‌خواهد این‌گونه القا کند که چرا آیت‌الله خامنه‌ای حضور ندارند و با شایعه‌سازی دربارۀ سلامت ایشان ما را به واکنش‌هایی وادار کند و از این واکنش‌ها توطئه‌هایش را پیش ببرد.

وی تاکید کرد: امروز مهم‌ترین مسئله برای ما حفظ جان مقام معظم رهبری است که حجت خدا هستند. من به شما اطمینان می‌دهم که علیرغم مجروحیتی که ایشان داشتند، خداوند متعال ایشان را به‌عنوان ذخیره شیعه حفظ کرده است و در سلامت کامل قرار دارند.

حجت‌الاسلام قمی ادامه داد: حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در همان ساختمانی حضور داشتند که رهبر شهید حضور داشتند، اما چند دقیقه پیش حملات دشمن، به‌دلیل ضرورت‌های کاری، معظم‌له در حیاط ساختمان بودند. خداوند اراده کرد که ایشان ذخیره‌ای باشند و حفظ شوند. به همین دلیل، از نظر سلامتی در وضعیت کامل به سر می‌برند و مشغول تدبیر امور هستند.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در پایان تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز خود با نظارت دقیق مسائل مذاکرات و میدان را پیش می‌برند و اخیراً نیز تذکراتی به هیئت مذاکره‌کننده داده‌اند که در چه شرایطی باید چه اقداماتی انجام دهند. بنابراین، اشراف کامل بر موضوعات موجود وجود دارد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین