ظهور مخدرهای دیجیتالی؛گوش کردن جای دود کردن

محرک‌ها و مخدرهای صوتی، همان تاثیر مخدرهای سنتی و گاهی قوی تر از آن را برای مصرف کنندگانشان به دنبال دارند؛ امواجی که به عنوان «مخدرهای دیجیتالی» در میان جوانان شناخته می‌ شود.
کد خبر: ۸۳۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷ - 18May 2016

ظهور مخدرهای دیجیتالی؛گوش کردن جای دود کردن

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس،نوع تازه ای از مخدرها و محرکهای نوظهور به بازارهای جهانی رسیده که به صورت دیجیتالی تولیدو در دنیای مجازی، دست به دست میشود؛ مخدرهایی که از طریق امواج صوتی، همان تاثیر مخدرهای سنتی را دارند.

این درحالی است که حتی برخی سایتهای ارائه دهنده این مخدرهای دیجیتالی، با توجه به تاثیر هریک از آنها، این مخدرها و محرکها را در بخشهای مختلف و مطابق با تاثیر هریک از مخدرها و محرکهای موجود، طبقه بندی کردهاند.

از اوائل قرن بیستم، پزشکان به تاثیر این فرکانسها در مباحث درمانی و کنترل درد و خاصیت تسکینی آن دست یافتند. البته این خاصیت، بر اثر ایجاد ضربان میان دو فرکانس صوتی پخش شده در هر گوش به وجود میآید، به شرط آنکه اختلاف فرکانس، کمتر از ۳۰هرتز باشد.

همچنین با دستکاری این ضربان و فرکانس ورودی به هریک از گوشها میتوان اثر مخدرها و محرکهای مختلف را شبیه سازی کرد. برخی مدعی اند این اصوات میتواند در کاهش وزن، میزان یادگیری، تقویت حافظه و غیره نیز اثرگذار باشد. مصرف این مواد در سال ۲۰۱۰در کشورهای غربی به اندازهای بود که حتی روزنامه واشنگتن پست هم در واکنش به این موضوع، مطلبی را منتشر کرد و به ادعاهای والدین و برخی مخاطبان این مخدرهای دیجیتالی پرداخت.

این اختلاف فرکانس های پخش شده در هرگوش می تواند اثر متفاوت هر یک از مواد مخدر و محرک همچون کوکائین ،تریاک ،مرفین،آدرنالین ،کراک ،هروئین ،حشیش ،ماری جوانا،ریتالین و بسیاری از مواد دیگر وحتی الکل را در مغز افراد مصرف کننده شبیه سازی کند .

 تولید کنندگان وعرضه کنندگان این فایلها،نام های مواد مخدر صنعتی و سنتی را بر روی آهنگهای مخدر دیجیتالی قرار داده و فایلهای مورد اشاره را با قیمت پایین در فضای مجازی به فروش می رسانند.

از آنجایی که مخدرهای دیجیتالی پیش گفته تاثیر نامناسبی بر مغز و روان می گذارند و می توانند بر روح و جسم افراد نیز تاثیرات جبران ناپذیری بگذارند یا به منظور مقاصد مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

 راهکارهای پیشگیری

برخی از راهکارهای پیشگیری از آسیب پذیری و تهدیدات متصور دراین زمینه عبارتند از:

1-افزایش روز افزون سطح آگاهی والدین و فرزندان در خصوص خطرات و تهدیدات موجود در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی .

2-نظارت و کنترل نامحسوس فرزندان و اعضای خانواده در محیط های مجازی و شبکه های اجتماعی.

3-فراهم آوردن زمینه مناسب و سالم برای تخلیه هیجان افراد خانواده مانند ورزش ،پیاده روی ،گردش ،خرید و پرکردن اوقات فراغت با شرکت در برنامه های مذهبی ،مجامع عمومی ،کلاس های آموزشی  و ... .

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار