سیمایی صراف: شهید لاریجانی در حفظ نظام و آرمانها، بسیار وفادار و صبور بود
به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، «حسین سیمایی صراف» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز (شنبه) در حاشیه آیین گرامیداشت چهلمین روز درگذشت شهید علی لاریجانی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهید لاریجانی با اینکه یک مدیر اجرایی بود، اما هرگز به عنوان عضو هیات علمی، از وظایف آموزشی و پژوهشی خود فروگذار نکرد، و این یکی از مهمترین ویژگیهای اخلاقی ایشان بود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه این ویژگی اخلاقی شهید لاریجانی باید درسی برای همه اساتیدی باشد که پست مدیریتی میگیرند، گفت: اساتید ما باید از شهید لاریجانی بیاموزند که هیچگاه با خانه علم قهر نکنند، یا خانه خود را فراموش نکنند چرا که وظیفه اصلی ایشان همین است.
وی افزود: شهید لاریجانی دستاوردهای علمی را در کار و سمت خود دخالت میداد، گاهی در محیط دانشگاه عالم هستیم، اما از دستاوردها و اندوختههای خود در کار و اجرا استفاده نمیکنیم، لذا ممکن است مدیر عالم باشیم، اما حکمرانی ما علمی و دانشگاهی نباشد.
سیمایی صراف خاطر نشان کرد: از دیگر خصلتهای شهید لاریجانی این بود که بر اشتباهات خود اصرار نمیورزید؛ انسان جایز الخطاست و لذا اگر در تصمیم و یا سیاستگذاری اشتباهی رخ میداد حتما بر اساس منطق و گفتوگو آنرا میپذیرفت، و سعی میکرد دیگران را نیز با گفتوگو قانع کند.
وزیر علوم، تحمل و مدارا و برخورداری از منطق را دیگر ویژگی بارز شهید لاریجانی برشمرد و تصریح کرد: ایشان علیرغم نامهربانیها از نظام قهر نکرد، او آرمانها و چهارچوبهایی داشت که در راستای حفظ و دستیابی به آنها، ناملایمات او را خرد نکرد و نشکست.
وی در پایان تاکید کرد: صبوری و شکیبایی تلخ است، اما شهید لاریجانی برای حفظ نظام و آرمانهای نظام، بسیار وفادار و صبور بود.
انتهای پیام/381
