همتی: مدیریت لازم برای کنترل اوضاع در حال انجام است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: عده‌ای از شرایطی که در پی جنگ به وجود آمده سوءاستفاده می‌کنند اما مدیریت لازم برای کنترل اوضاع در حال انجام است و این وضعیت جمع خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۲۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۷ - 05May 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «عبدالناصر همتی» رئیس‌کل بانک مرکزی که در اجتماع شبانه مردمی شرکت کرده بود با اشاره به نابسامانی‌های اخیر در برخی بازار‌ها اظهار داشت: عده‌ای از شرایطی که در پی جنگ به وجود آمده سوءاستفاده می‌کنند اما مدیریت لازم برای کنترل اوضاع در حال انجام است و این وضعیت جمع خواهد شد.

همتی

وی با بیان اینکه سطح فعلی قیمت‌ها قابل‌قبول نیست، افزود: افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط موجود و التهابات جنگی است، اما به‌تدریج این وضعیت کنترل می‌شود و بازار به‌سمت آرامش حرکت خواهد کرد.

همتی درباره افزایش قیمت‌ها قبل جنگ بیان داشت: بله، قبول دارم، به‌خاطر فشار تحریم بود، ان‌شاءالله با مقاومتی که مردم نشان دادند به‌تدریج شاهد موفقیت کشورمان خواهیم بود.

وی خطاب به مردم عنوان کرد: مطمئن باشید از اول جنگ تمام تلاشمان را کرده‌ایم تا کالا‌های اساسی و معیشت مردم با مشکلی مواجه نشوند.

رئیس بانک مرکزی تأکید کرد: همان‌طور که مردم در خیابان بودند ما خدمتگزاران کشور نیز در روز‌های تعطیل و غیرتعطیل و جنگ در تلاش بودیم ارز را تأمین کنیم و کالا‌های اساسی به مشکل نخورند. الآن در بازار یک کالا هم نیست که مشکل کمبود داشته باشد.

وی افزود: البته قبول دارم قیمت‌ها گران است که فشار ناشی از تحریم است. فشار زیاد بوده ولی مقاومت مردم دارد نتیجه می‌دهد و ان‌شاءالله هرچه سریعتر پیروزی حاصل می‌شود.

همتی همچنین درباره گلایه مردم برای سخت‌گیری بانک‌ها برای ضامن تسهیلات بانکی تصریح کرد: به بانک‌ها ابلاغ کردیم با یک ضامن وام‌های خرد را پرداخت کنند.

وی همچنین درباره زمان واریز کالابرگ گفت: کالابرگ برقرار است و ان‌شاءالله از پانزدهم واریز خواهد شد؛ مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند. 

رئیس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به پرسشی درباره رقم کالابرگ و احتمال افزایش آن نیز اظهار داشت: این موضوع فعلاً در دست بررسی است و تصمیم‌گیری نهایی بر اساس شرایط مردم و همچنین منابع و مصارف دولت انجام خواهد شد تا اقدامی متناسب با وضعیت معیشتی خانوار‌ها صورت گیرد.

وی درباره افزایش قیمت خودرو هم گفت: قیمت‌های فعلی منطقی نیست و بخشی از این التهاب ناشی از حمله به کارخانه‌های فولادی است؛ با این حال این شرایط نیز به‌تدریج تعدیل خواهد شد.

همتی در خصوص تأمین ارز دارو هم تأکید کرد: در حوزه ارز دارو هیچ مشکلی وجود ندارد و در دو ماه گذشته دارو و معیشت مردم در بهترین وضعیت ممکن مدیریت شده است.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین