مهم‌ترین میراث رهبر شهید انقلاب عزت و خودباوری و نگاه انسانی است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با تشریح روایت‌هایی از شهدای مقاومت و فرماندهان دفاعی کشور، مهم‌ترین میراث رهبر شهید امت را عزت، خودباوری و نگاه انسانی حتی در مواجهه با دشمن عنوان کرد.
کد خبر: ۸۳۳۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۶ - 09May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «علیرضا شهسواری» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان، در اجتماع مردم شهر سنندج با یاد امام شهید امت، به تبیین ابعاد مختلف میراث فکری و راهبردی رهبر انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار داشت: مهم‌ترین میراث این مکتب، عزتی است که امروز ملت ایران را در برابر قدرت‌های سلطه‌گر در جایگاه اقتدار قرار داده است.
 
مهم‌ترین میراث رهبر شهید انقلاب عزت و خودباوری و نگاه انسانی است
 
وی با نقل خاطره‌ای از شهید حسین امیرعبداللهیان در سفر به بغداد، گفت: شهید امیرعبداللهیان روایت می‌کرد در یکی از ایست‌های بازرسی منطقه سبز بغداد، خودرو‌های مردم به دلیل استراحت سگ نیرو‌های آمریکایی برای ساعتی متوقف شده بودند و مردم عراق در خاک خود باید منتظر اجازه نظامیان آمریکایی می‌ماندند؛ این تصویر، نماد تحقیر ملت‌ها در سایه سلطه استکبار بود.
 
مدیرکل بنیاد شهید کردستان افزود: شهید امیرعبداللهیان همچنین نقل می‌کرد که در همان سفر، یک تانک آمریکایی به دلیل دیر کنار رفتن یک تاکسی فرسوده، از روی خودرو عبور کرد و این صحنه تا مدت‌ها او را متاثر کرده بود؛ در مقابل، امروز جمهوری اسلامی به برکت مکتب امام و ایستادگی نیرو‌های مؤمن و انقلابی، به اقتداری رسیده که اجازه تکرار چنین تحقیر‌هایی را نمی‌دهد.
 
شهسواری با اشاره به نقش خودباوری در پیشرفت‌های دفاعی کشور تصریح کرد: شهید حاجی‌زاده روایت می‌کرد زمانی امکان خرید گسترده موشک‌های ارزان‌قیمت برای کشور فراهم شده بود، اما رهبر انقلاب با این خرید مخالفت کردند؛ تصمیمی که بعد‌ها مشخص شد موجب شتاب‌گیری توان بومی و رسیدن ایران به فناوری نقطه‌زنی و دقت بالا در صنایع موشکی شد.
 
وی ادامه داد: این نگاه مبتنی بر اتکا به توان داخلی، یکی از مهم‌ترین ارکان منظومه فکری انقلاب اسلامی است؛ نگاهی که کشور را از وابستگی نجات داد و زمینه‌ساز پیشرفت در حوزه‌های مختلف شد.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان همچنین با اشاره به روایت شهید سلامی درباره تاکید رهبر انقلاب بر کاهش خطای موشک‌ها تا نزدیک صفر، خاطرنشان کرد: حساسیت رهبر انقلاب بر دقت موشکی صرفاً یک موضوع نظامی نبود، بلکه برخاسته از نگاه فقهی و انسانی ایشان بود تا حتی در جنگ نیز آسیبی به غیرنظامیان وارد نشود.
 
وی تاکید کرد: این مکتب، مکتب رحمت، عزت و انسانیت است؛ مکتبی که حتی نسبت به دشمنان نیز نگاه اخلاقی و انسانی دارد و همین ویژگی، انقلاب اسلامی را از بسیاری جریان‌های مدعی قدرت در دنیا متمایز کرده است.
 
شهسواری در پایان ضمن قدردانی از تلاش نیرو‌های فعال در عرصه‌های مختلف فرهنگی و انقلابی، ابراز امیدواری کرد ملت ایران در مسیر آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی ثابت‌قدم باقی بمانند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین