امید: شهیدان لاریجانی و خرازی زبان هسته قدرت ایران در جهان بودند

رئیس دانشگاه تهران با گرامیداشت یاد شهدای جنگ اخیر و شهدای دانشگاه تهران، گفت: شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم، روز‌های سختی را برای کشور رقم زد و دانشگاه تهران نیز در این مسیر پنج دانشجوی شهید و دو استاد برجسته خود را تقدیم انقلاب اسلامی کرد.
کد خبر: ۸۳۳۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۱ - 11May 2026

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهران، در مراسم بزرگداشت شهدای این دانشگاه با اشاره به شرایط دشوار روز‌های اخیر اظهار داشت: شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم، روز‌های سختی را برای کشور و دانشگاه رقم زد و این مسئله برای دانشگاه تهران مضاعف بود چرا که پنج دانشجوی این دانشگاه در محل کار و خدمت خود به شهادت رسیدند.

امید رئیس دانشگاه تهران

وی همچنین با گرامیداشت یاد دو استاد شهید دانشگاه تهران لاریجانی و خرازی، افزود: باید بگویم این دو بزرگوار ویژگی‌های مشترک فراوانی داشتند که مهم‌ترین آن مورد وثوق بودن نزد رهبر معظم انقلاب اسلامی بود؛ هر دو شهید سال‌ها در حوزه امور بین‌الملل فعالیت داشتند و شخصیت‌هایی انقلابی، متدین، اصولگرا، عملگرا و واقعیت‌گرا بودند؛ افرادی که می‌توانستند زبان هسته قدرت ایران در مقیاس جهانی باشند.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به جایگاه علمی این دو استاد شهید تصریح کرد: شهید لاریجانی استاد برجسته فلسفه غرب و شخصیتی مسلط و توانمند بود و شهید خرازی نیز به عنوان پدر علوم شناختی ایران شناخته می‌شد.

وی در ادامه ضمن تسلیت به خانواده‌های این شهدا و پنج دانشجوی شهید دانشگاه تهران، گفت: برای خانواده‌های این عزیزان آرزوی طول عمر با عزت، سلامت و عاقبت‌به‌خیری دارم و برای این شهیدان علو درجات از درگاه الهی مسئلت می‌کنم و امیدواریم خداوند این توفیق را به ما بدهد که بتوانیم راه این شهیدان بزرگوار را ادامه دهیم؛ شهدایی که علاوه بر ایفای نقش سیاسی و ملی، فعالیت‌های علمی و دانشگاهی خود را نیز هیچ‌گاه ترک نکردند و از سیاستمداران عاقل کشور به شمار می‌رفتند.

انتهای پیام/ 381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین