رضایی: کمیسیون امنیت ملی بر ارتقای توان اطلاعاتی کشور و مقابله با گرانی‌ها تأکید دارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ارتقای توان اطلاعاتی کشور، مدیریت فضای اقتصادی و مقابله با گرانی‌ها از جمله محور‌های مورد تأکید اعضای این کمیسیون است.
کد خبر: ۸۳۳۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲ - 12May 2026

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ این کمیسیون اظهار داشت: جلسه امروز با حضور اعضای کمیسیون، معاون امنیتی وزیر کشور، دبیر شورای امنیت کشور و مدیرکل وزارت کشور برگزار شد.

ابراهیم رضایی

وی افزود: در این نشست، معاون امنیتی وزیر کشور گزارشی از حادثه اصفهان و «شکست خفت‌بار آمریکایی‌ها» در این حادثه ارائه کرد و اعضای کمیسیون نیز تأکید داشتند که هدف دشمن از عملیات اصفهان به احتمال زیاد خارج کردن مواد هسته‌ای بوده که با شکست کامل مواجه شد و خسارات زیادی به دشمن وارد آمد.

رضایی ادامه داد: همچنین گزارشی از اقدامات وزارت کشور و شورای امنیت کشور در دوران جنگ رمضان ارائه شد و مسئولان مربوطه اعلام کردند جلسات شورای امنیت کشور در ایام جنگ به‌صورت منظم برگزار و تصمیمات لازم برای تأمین امنیت داخلی، حفظ سلامت مردم و تأمین نیاز‌های کشور اتخاذ شده است.

به گفته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، راه‌اندازی ایست و بازرسی‌ها، تأمین امنیت مرزها، تداوم فعالیت بنادر و روند صادرات و واردات و ترخیص کالاها، تدبیر درباره دانشگاه‌ها و مدارس، حمایت از نیرو‌های نظامی و انتظامی، تأمین امنیت مراسم‌ها و کمک به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از جمله اقدامات انجام شده در این ایام بوده است.

وی ادامه داد: در این جلسه اعلام شد ۲۵۰۰ موکب شناسنامه‌دار ایرانی و ۱۱۵ موکب عراقی در مراسم‌های شبانه بیعت با ولایت فعالیت دارند و حدود یک میلیون نفر از شهروندان عراقی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین درخواست‌هایی از سوی عراقی‌ها برای برگزاری مراسم تشییع در عراق نیز مطرح شده است.

رضایی خاطرنشان کرد: طبق گزارش ارائه شده، در ایام جنگ و پس از آن حدود ۲۴ همت به شهرداری‌های سراسر کشور کمک شد تا خدمات‌رسانی و فعالیت‌های شهری دچار مشکل نشود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: در ادامه جلسه، آقای عجم نماینده شاهرود و رئیس کمیته امنیت کمیسیون گزارشی از سفر اخیر هیأتی متشکل از اعضای کمیته‌های امنیت، دفاعی و هسته‌ای مجلس به استان اصفهان و منطقه دشت مهیار ارائه کرد.

وی افزود: این هیأت جلساتی جداگانه با شورای تأمین استان، مسئولان محلی، مردم و عشایر منطقه برگزار کرده و بر ضرورت پیشگیری از تکرار حوادث مشابه، حفظ هوشیاری مسئولان و صیانت از جان و مال مردم تأکید کرده است.

رضایی گفت: بر اساس این گزارش، دشمن آمریکایی در این حادثه به هیچ‌یک از اهداف خود نرسید و متحمل هزینه‌های سنگینی شد.

وی با اشاره به دیدگاه‌های مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون در این نشست، بیان کرد: حذف بروکراسی از ساختار اداری، اصلاح مدیریت بحران، مراقبت در انتصابات، آمادگی برای مقابله با تحرکات احتمالی دشمن برای ایجاد اغتشاش، ارتقای توان اطلاعاتی کشور، مدیریت فضای اقتصادی و مقابله با گرانی‌ها از جمله محور‌های مورد تأکید اعضای کمیسیون بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی افزود: اعضای کمیسیون همچنین بر ضرورت تدبیر درباره تجمعات، جلوگیری از تبدیل تریبون‌ها به ابزار تفرقه‌افکنی، برخورد با مدیران کم‌کار در ایام جنگ، تقدیر از دولت و شهرداری تهران در خدمات‌رسانی به مردم و نیز مقابله با مواضع اختلاف‌افکنانه برخی مسئولان تأکید کردند.

رضایی ادامه داد: در این نشست بر احیای بازرسی‌ها و تقویت امنیت، بازسازی سریع اماکن تخریب‌شده، حفظ وحدت در تجمعات، جهاد تبیین و روایت دستاورد‌های جمهوری اسلامی در جنگ اخیر نیز تأکید شد.

وی در پایان گفت: اعضای کمیسیون ضمن انتقاد از عملکرد برخی استانداران، از عملکرد استانداران موفق تقدیر کردند و بر لزوم اعطای اختیارات لازم به استانداران برای تصمیم‌گیری و همچنین رسیدگی به مشکلات مردم و کشور در دوران پساجنگ تأکید شد.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها