کمدی «تاکسیدرمی» ۵ میلیاردی شد/ رونمایی از پوستر جدید

پوستر جدید فیلم کمدی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار همزمان با فروش پنج میلیاردی در گیشه سینما‌ها رونمایی شد.
کد خبر: ۸۳۳۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۷ - 12May 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار، نویسندگی محسن ملکی و محمد‌پایدار و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد، با گذشت ۲۰ روز از اکران و با جذب ۵۶ هزار مخاطب، پنج میلیاردی شد. 

همزمان با این اتفاق، از پوستر جدید این اثر که طراحی آن برعهده شکوفه بیاتی بوده است، رونمایی شد.

«تاکسیدرمی» روایت ماجرای عجیب از شکاری پرحاشیه توسط عبدالرضا پهلوی برادر ناتنی شاه است که لابه‌لای ورق‌های تاریخ گم شده بود.

کمدی «تاکسیدرمی» ۵ میلیاردی شد/ رونمایی از پوستر جدید

بازیگران این اثر عبارتند از؛ مجید صالحی، حسن معجونی، هادی کاظمی، بیژن بنفشه‌خواه، هدیه حسینی‌نژاد، جواد خواجوی، آتوسا کلانتری و علیرضا مسعودی با حضور آناهیتا درگاهی. 

پخش کمدی «تاکسیدرمی» که در ژانر کمدی-تاریخی ساخته شده، برعهده موسسه بهمن‌سبز است و اکران آن در سینما‌های سراسر کشور ادامه دارد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین