چله‌ای برای مطالعه منظومه فکری رهبر شهید

همزمان با آغاز «چله یک‌نفس‌خوانی»، برنامه‌ای برای مطالعه مجموعه ۴۰ جلدی «ره‌نامه» شامل گزیده بیانات رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۳۳۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۲ - 12May 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، همزمان با آغاز «چله یک‌نفس‌خوانی»، برنامه‌ای برای مطالعه مجموعه ۴۰ جلدی «ره‌نامه» شامل گزیده بیانات رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود. این برنامه از ۲۲ اردیبهشت‌ماه تا ۳۰ خردادماه به‌صورت روزانه و در بازه زمانی ساعت ۱۲ تا ۱۴ برگزار خواهد شد.

کتاب

برگزارکنندگان این طرح اعلام کرده‌اند که «چله یک‌نفس‌خوانی» با هدف آشنایی بیشتر مخاطبان با منظومه فکری رهبر شهید طراحی شده است و در هر جلسه، یکی از جلد‌های مجموعه «ره‌نامه» به‌طور کامل خوانش و مرور می‌شود.

این برنامه به‌صورت آنلاین و آفلاین، رایگان و بدون نیاز به ثبت‌نام در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است؛ همچنین مخاطبان می‌توانند از طریق کانال اختصاصی این طرح در پیام‌رسان بله، به محتوای جلسات دسترسی پیدا کنند.

مجموعه «ره‌نامه» در قالب ۴۰ جلد، گزیده‌ای از بیانات رهبر شهید انقلاب را در موضوعات مختلف گردآوری کرده و در این طرح، هر روز یکی از این مجلدات محور مطالعه قرار خواهد گرفت.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک ble.ir/join/EPcCK۴B۳mW در پیام‌رسان بله به این پویش بپیوندند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین