به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار سرتیپ پاسدار"علی اکبر احمدیان" رئیس مرکز راهبردی سپاه در مراسم اختتامیه جشنواره علمی شهید تهرانی مقدم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار و شهدای هستهای با اشاره به فرازهایی از مناجات شعبانیه گفت: همه شهدای علمی کشور یک سری وجوه مشترک داشتند که اولین آن خودسازی است.
وی با اشاره به خودکفایی بخش دفاعی کشور تصریح کرد: تحولات و تحریمهایی که در حال حاضر وجود دارد باعث پیشرفت توان دفاعی ما شده است چون از یک سلاح ساده انفرادی رزمندگان تا گلوله، چاشنی و انواع موشکهای دریایی، زمینی و هوایی را از کشورهای دیگر تهیه میکردیم امروز با همت دانشمندان کشورمان و همت افرادی چون حسن تهرانی مقدم موشک مانند نور طراحی می شود که میتواند ناوچه اسرائیلی را به قعر دریا بفرستد.
سردار احمدیان افزود: شهدا با شهادتشان بوی عطر خدایی را در جامعه پراکنده کردند و شهید مقدم اگر به شهادت هم نمیرسید باز همین شهید مقدم بود. گاهی خداوند اراده میکند نمونههایی را به رخ مردم بکشاند و از بعضیها چراغ راه بسازد و این شهید بزرگوار از همین نمونهها بود.
وی با اشاره به خودسازی بهعنوان پیام درونی و اصلی زندگی شهید تهرانی مقدم افزود: خودسازی ایشان خودسازی منفعلانه وعرفانهای کاذبی که امروز به انواع مختلف تبلیغ میشود نبود بلکه خودسازی در میدان مجاهدت بود.
احمدیان با تاکید بر اتصال راه شهدای انقلاب اسلامی و راه انبیای الهی افزود: امروز رزمندگان ما در ایران اسلامی و در همه جا، همان راه را انتخاب کردهاند هرچند سطح انبیا الهی قابل قیاس با سطح بشرعادی نیست اما اگر انبیای الهی هم عصر ما بوند دشمنان درجه یک آنها همین اسرائیل و آمریکا بود و دوستانشان مردم مظلوم دنیا بودند.
رییس مرکز راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید تهرانی مقدم برای به دست آوردن باتری یک موشک حدود ۶ ماه از تمام مراکز علمی دنیا پیگیری کرد و تولید این باتریها در داخل کشور ثمره تلاشها و مجاهداتهای این شهید بزرگوار بود.
وی خاطرنشان کرد: تنظیم موشکی مانند کروز کار بسیار بزرگی است که فقط کسانی میتوانند این عمل را انجام دهند که مانند یک عارف سالها مجاهدت و تلاش کنند.
سردار احمدیان افزود: در مسئله قایقهای تندرو و تجهیزاتی که روی آنها سوار میشد هم این مسئله هویدا بود که با تلاش رزمندگان گمنام کشور در حوزه علمی توانستیم ضعف خود را در حوزه دریایی کاملا برطرف کنیم.
وی در ادامه افزود: ویژگی دوم شهدای علمی که آنها را از سایر مردم متمایز میکرد ایمان به وعدههای الهی بود و شهدا وقتی در کاری ورود میکردند خود را در پایینترین سطح آن پروژه قرار میدادند.
رئیس سابق ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: شهدای علمی همیشه در جاهایی که کار سختتر بود حضور پیدا میکردند و یکی از ویژگی اصلی آنها این بود که هیچ وقت هیچ پروژهای را از دور مدیریت نمیکردند.
سردار احمدیان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای بارز رزمندگان اسلام به کار گیری تجهیزات نظامی در غیر موضع خود است و ما توانستهایم تجهیزات نظامی خود را در مکانهایی به کار بگیریم که هیچ کس امکان عملیاتی شدن آن را باور نمیکرد.