نقش حیاتی اصحاب رسانه در خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تاکید بر نقش حیاتی اصحاب رسانه در خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن، گفت: رسانه‌های متعهد، در نبرد‌های اخیر با ارائه روایت اول و درست اجازه ندادند دشمن افکار عمومی را هدایت کند.
کد خبر: ۸۳۶۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۰ - 25May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از خرم آباد، سردار «نعمت الله باقری» فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان روز (دوشنبه) در گردهمایی بزرگ اصحاب رسانه با محوریت تبیین جنگ تحمیلی اخیر و آیین نکوداشت زنده یاد حمید فولادوند پیشکسوت فقید رسانه و جانیاز دفاع مقدس، که در اداره کل ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد، با ادای احترام به جایگاه والای زنده یاد حمید فولادوند پیشکسوت فقید رسانه اظهار داشت: این مجاهد رسانه‌ای و پیشکسوت عزیز از بانیان ثبت حماسه‌های ماندگار رزمندگان اسلام و شهدای والامقام در دوران دفاع مقدس بود.
 
نقش حیاتی اصحاب رسانه در خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن
 
سردار نعمت‌الله باقری اظهار داشت: این جلسه ارزشمند بهانه‌ای شایسته برای تجلیل و زنده نگه داشتن نام و یاد پیشکسوت زنده یاد حمید فولادوند است که همگام با رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل به ویژه در عملیات‌های غرورآفرینی همچون حاج عمران و آزادسازی خرمشهر حضوری فعال داشت و به عنوان خادمی مخلص در مسیر تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی گام برداشت.
 
وی با اشاره به تقارن این ایام با سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت دزفول به عنوان پایتخت مقاومت ایران افزود: ۳۵۰ شهید لرستانی در عملیات حاج عمران و رزمندگان ما از جمله زنده یاد فولادوند، در حماسه خرمشهر حماسه‌های بزرگی آفریدند که تبیین آنها بر عهده جامعه رسانه‌ای است.
 
سردار باقری در ادامه به تحلیل ریشه‌ای تحولات سیاسی و نظامی اخیر پرداخت و تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در طول ۴۷ سال گذشته همواره بر اساس اشتباهات محاسباتی خود، بحران‌ها، کودتا‌ها و جنگ‌های متعددی را علیه ملت ایران رقم زده‌اند که جنگ تحمیلی هشت ساله نمونه بارز این خطای راهبردی بود.
 
وی افزود: در آن دوران صدام با پشتیبانی اطلاعاتی و تجهیزاتی بیش از ۸۵ کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم و با برآورد غلط تسخیر تهران تا ۲ هفته، جنگ را آغاز کرد، اما روحیه مقاومت مردم و نیرو‌های مسلح در ارتش و سپاه مانع تحقق اهداف شوم آنان شد و عملیات معجزه‌آسای بیت‌المقدس، خرمشهر را به آغوش میهن بازگرداند.
 
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان ایمان، توکل به خداوند و ایستادگی را اسلحه پنهان ملت ایران دانست و گفت: همین عامل در تمام ادوار گذشته از واقعه طبس گرفته تا بحران‌ها و کودتا‌های پیچیده دشمن باعث عبور نظام از چالش‌ها شده است.
 
سردار باقری بیان کرد: ملت ایران ۴۷ سال تحت شدیدترین تحریم‌های اقتصادی، نظامی و دارویی مقاومت کرده است در حالیکه امروز کشور‌های غربی حتی تاب سه ماه بستن تنگه هرمز را ندارند.
 
وی به دگرگونی موازنه قدرت در نبرد‌های اخیر منطقه اشاره کرد و یادآور شد: امروز راهبرد جمهوری اسلامی ایران از چشم در برابر چشم به سر در برابر چشم تغییر یافته است.
 
وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند دستان ایران را با ترور فرماندهان محور مقاومت قطع کرده‌اند، اما نبرد‌های اخیر نشان داد محور مقاومت در قالب یک تن واحد، با یک اتاق جنگ مرکزی و مشترک با حضور حزب‌الله، انصارالله، حشدالشعبی و گروه‌های مقاومت سوریه زنده‌تر از همیشه در میدان حاضر است.
 
سردار باقری با تشریح ابعاد افول و فروپاشی سیاسی آمریکا در عرصه بین‌المللی خاطرنشان کرد: آمریکا با وجود ۷۰ سال تلاش و ایجاد ۱۷ پایگاه نظامی در منطقه نه تنها نتوانست امنیتی برای دولت‌های حاشیه خلیج فارس تامین کند بلکه سرمایه‌های آنها را نیز به باد داد.
 
وی گفت: امروز تنگه هرمز به واسطه حضور مقتدرانه نیروی دریایی سپاه و ارتش به دره مرگی برای متجاوزان تبدیل شده است و هر شناوری باید برای عبور از آب‌های سرزمینی ما مجوز‌های لازم را دریافت کند.
 
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان به تحمیل هزینه‌های سنگین به جبهه استکبار اشاره کرد و افزود: نابودی پهپاد‌ها و هواپیما‌های پیشرفته دشمن از جمله جنگنده‌های اف ۳۵ و آواکس‌های گران‌قیمت با پهپاد‌های کم‌هزینه ایرانی نمونه‌ای از این خسارت‌هاست.
 
سردار باقری گفت: تحقیر مقامات آمریکایی در سفر‌های بین‌المللی و تغییر رفتار‌های دیپلماتیک قدرت‌های جهانی در مواجهه با آنان همگی حاصل ایستادگی ملت ایران و اقتدار نیرو‌های مسلح است.
 
وی با تاکید بر نقش حیاتی اصحاب رسانه در خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن نیز تصریح کرد: رسانه‌های متعهد، در نبرد‌های اخیر با ارائه روایت اول و درست اجازه ندادند دشمن افکار عمومی را هدایت کند.
 
وی ادامه داد: امروز نیز جامعه رسانه‌ای باید در عرصه دیپلماسی هوشیار باشد چراکه دشمن پس از شکست در میدان، تلاش می‌کند با ابزار‌های تبلیغاتی خود نتیجه تفاهم‌ها و مذاکرات احتمالی را وارونه جلوه و به نفع خود مصادره کند، اما حقیقت ملموس چیزی جز پیروزی قاطع ملت، دیپلماسی و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران نیست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین