استفاده از منابع جایگزین و مدیریت مصرف از مهمترین راهکارهای عبور از بحران آب است

استاندار خراسان جنوبی گفت: حرکت به سمت استفاده از منابع جایگزین و مدیریت هوشمندانه مصرف از مهمترین راهکار‌های عبور از بحران آب است.
کد خبر: ۸۳۷۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۴ - 28May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «سیدمحمدرضا هاشمی» استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف آب و استفاده بهینه از منابع موجود، با توجه به خشکسالی‌های ادامه‌دار و دو دهه‌ای استان، مدیریت مصرف آب در همه بخش‌ها را ضروری خواند.

استاندار خراسان جنوبی

وی با اشاره به شرایط کم‌آبی در اغلب مناطق استان بر اجرای طرح‌هایی همچون استفاده از پساب فاضلاب برای آبیاری فضای سبز، جداسازی آب شرب از چرخه آبیاری و مدیریت هوشمندانه آب تأکید کرد.

هاشمی به تأکید رئیس‌جمهور در بحث مدیریت مصرف اشاره کرد و متذکر شد: در چنین شرایطی که تأمین آب با مشکلات و هزینه‌های زیادی همراه است، استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز، به هیچ عنوان قابل قبول نیست، لذا باید با برنامه‌ریزی دقیق، زیرساخت‌های لازم برای بهره‌گیری از پساب تصفیه‌شده فراهم گردد.

استاندار با بیان اینکه یکی از مهمترین راهکار‌های عبور از بحران آب، حرکت به سمت استفاده از منابع جایگزین و مدیریت هوشمندانه مصرف است، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و شرکت آب و فاضلاب موظفند با هماهنگی و هم‌افزایی، اجرای طرح جداسازی آب شرب از فضای سبز را با جدیت دنبال کنند.

وی ادامه داد: استفاده از پساب علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف آب شرب، می‌تواند به توسعه و نگهداری فضای سبز شهری نیز کمک کند و این موضوع باید به یک اولویت جدی در مدیریت شهری تبدیل شود.

هاشمی همچنین بر فرهنگ‌سازی در حوزه صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کرد و گفت: عبور از تنش آبی نیازمند مشارکت مردم و همراهی همه بخش‌هاست.

استاندار تأکید کرد: هر میزان صرفه جویی در مصرف آب، گامی مؤثر در حفظ منابع حیاتی استان خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه در بحث مدیریت مصرف آب، دستگاه‌های اجرایی باید پیشقدم و الگو باشند، خاطرنشان کرد: مصرف انرژی و آب در دستگاه‌های اجرایی تحت نظارت و کنترل است و قطعاً آب و برق ادارات پرمصرف قطع می‌شود.

انتهای‌پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین