بخش‌های راکد فرهنگ و هنر خوزستان در دهه ولایت احیا شدند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با تاکید بر اینکه اداره‌کل ارشاد استان تنها نباید با موسیقی شناخته شود، گفت: این مجموعه در تمامی عرصه‌های هنری و فرهنگی فعالیت دارد و باید ظرفیت‌های آن در حوزه‌های مختلف بیش از پیش معرفی شود.
کد خبر: ۸۳۷۷۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۶ - 30May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، «حسین براتی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان امروز در آیین رونمایی از پوسترهای برنامه‌های دهه ولایت خوزستان در محل استانداری، با اشاره به اهمیت برنامه‌های دهه ولایت اظهار داشت: بخش‌های مختلف فرهنگ و هنر که در برخی شهرستان‌های استان سال‌ها راکد و بدون فعالیت بودند، امروز فعال و احیا شده‌اند و دوباره به چرخه حوزه فرهنگ و هنر بازگشته‌اند.

برنامه های دهه ولایت در خوزستان

وی افزود: حوزه فرهنگ و هنر بر اساس بضاعت و ظرفیت‌هایی که در اختیار داشت، در سطح شهرستان‌ها و در قالب کمیته عملیات روانی، همچنین در مساجد و مراکز فرهنگی، برای پاسداشت حریم امامت و ولایت در تمام شهرستان‌های خوزستان پای کار بوده است.

براتی گفت: آنچه در این نشست محقق شد، این بود که هنرمندان و علاقه‌مندان بتوانند جلوه‌ها و وجوه دیگر هنر را در حوزه‌های مختلف هنری به نمایش بگذارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با تاکید بر اینکه اداره‌کل ارشاد استان تنها نباید با موسیقی شناخته شود، تصریح کرد: این مجموعه در تمامی عرصه‌های هنری و فرهنگی فعالیت دارد و باید ظرفیت‌های آن در حوزه‌های مختلف بیش از پیش معرفی شود.

وی همچنین با بیان اینکه عظمت غدیر یکی از کلیدواژه‌های اصلی برنامه‌ها و پیام‌های دهه ولایت و امامت است، افزود: ۹ پوستر برنامه‌های دهه ولایت و امامت در ۹ شهرستان، امروز با حضور استاندار خوزستان رونمایی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین