برگزاری کنگره ۳۱۰۰ شهید امدادگر در ابعاد جهانی
به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در آیین اختتامیه رویداد راسخ اظهار داشت: کنگره ۳۱۰۰ شهید امدادگر با تحقیقات در رابطه با این عزیزان آغاز شد و پس از تشکیل دبیرخانه و شناسایی شهدای امدادگر، گزارشی در این رابطه به رهبر شهیدمان دادیم و رهنمودهای ایشان را در این رابطه به کار گرفتیم که منجر به برگزاری باشکوه این کنگره شد.

کولیوند گفت: در ادامه با محوریت جوانان هلال احمر زندگی این ۳۱۰۰ شهید امدادگر نوشته و یا به تصویر کشیده شد، در این راه هر آنچه از شهدا وجود داشت را ثبت کرده و روایت ایرانی و اسلامی زندگی آنها را شرح دادیم. طبق رهنمودهای رهبر شهید، قهرمان پروری و ترویج سیره قهرمانهای این مرز و بوم با جدیت دنبال شد.
به گفته وی، این اتفاق باعث شد تا نام این عزیزان به نسلهای بعدی نیز منتقل شود.
رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: تولید ۱۲ هزار اثر در این رویداد یک اتفاق بزرگ است و این امر ممکن نمیشد مگر با همراهی شما عزیزان دانش آموز و سایر دست اندرکاران، این ۱۲ هزار اثر تولید شده افقهای جدیدی در مقابل دیدگان ما باز کرده است و به مان نشان داد که چگونه ایثار در میدان عمل محقق شد.
وی افزود: امروز تکریم شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره آنها جز وظایف اصلی ماست و باید ایثار و از خودگذشتگی آنها مورد توجه قرار گیرد و از حمایت از این اقشار ادامه داد.
کولیوند خاطرنشان کرد: کشور روزهای سختی را پشت سر گذاشت و پس از این روزهای سخت قطعا مورد عنایت الهی قرار خواهیم گرفت. با این وجود باید ما نیز به صورت فعال در میدان حاضر باشیم.
وی گفت: در همین راستا در سفر به ژنو با ۴۰ مقام مسئول دیدار کردم و تمامی این مسئولیت جمعیتهای ملی پس از دیدن تصاویر جنایتهای آمریکا و اسرائیل در ایران ابراز تاسف کردند و به شدت اندوهگین شدند. رئیس صلیب سرخ آمریکا نیز از این جنایتها متاثر شد و عذرخواهی خود را در این رابطه اعلام کرد.
کولیوند افزود: در سفر به ژنو و در رایزنی با سایر مسئولین جمعیتهای ملی، مقرر شد تا کنگره شهدای امدادگر به صورت جهانی برگزار شود و کشور ایتالیا نیز خواستار برگزاری این رویداد به میزبانی این کشور شد.
رئیس جمعیت هلال احمر اظهار داشت: نمود برگزاری این کنگره را میتوان در جنگ اخیر مشاهده کرد که با رشادت نیروهای هلال احمر بالغ بر ۷ هزار نفر از زیر آوار نجات داده شدند.
انتهای پیام/ 241
