قالیباف: اگر جنایت در لبنان ادامه پیدا کند جلوی اسرائیل خواهیم ایستاد

رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با همتای لبنانی خود گفت: در صورت تداوم حملات اسرائیل به لبنان، روند گفت‌و‌گو‌ها متوقف می‌شود.
کد خبر: ۸۳۸۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۴ - 02June 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با «نبیه بری» رئیس مجلس لبنان درباره حملات اخیر رژیم صهوینیستی به این کشور اظهار داشت: حزب الله و امل امروز هم از سرزمین مادری‌شان و هم از امت اسلامی دفاع می‌کنند. از این جهت پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است و جان ما و شما یکی است. 

قالیباف

وی افزود: در دو روز گذشته با جدیت توقف حملات اسرائیل را دنبال کرده‌ایم و اگر جنایت‌ها ادامه پیدا کند نه‌تنها روند گفت‌و‌گو‌ها را متوقف می‌کنیم بلکه جلوی رژیم صهیونیستی خواهیم ایستاد و مصمم هستیم که آتش بس در همه جای لبنان و به ویژه در جنوب این کشور برقرار شود. 

قالیباف تاکید کرد: چنانچه توافقی برای پایان جنگ بین ایران و آمریکا شکل بگیرد شامل توقف حملات در همه جبهه‌ها به ویژه لبنان خواهد بود.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: لبنان هرگز مواضع مثبت ایران در این مرحله حساس را فراموش نمی‌کند.

انتهای پیام/231

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین