دستگیری کلاهبرداران اسکیمری چهار استان در لرستان
سرکرده باند چهار نفره کلاهبرداری اینترنتی با فعالیت مجرمانه در چهار استان کشور، توسط نیروی انتظامی لرستان دستگیر شد.
به گزارش دفاعپرس از لرستان، پایگاه اطلاع رسانی پلیس لرستان امروز (یک شنبه) اعلام کرد: سرکرده باند چهار نفره کلاهبرداری اینترنتی با فعالیت مجرمانه در چهار استان کشور، توسط نیروی انتظامی لرستان دستگیر شد که تاکنون ۳۱ نفر شاکی و مالباخته مربوط به پرونده این افراد شناسایی شده است.

در پی رسیدگی تخصصی به پرونده یک باند چهار نفره کلاهبرداری اینترنتی به روش اسکیمری، ماموران پلیس فتا استان با انجام اقدامات تخصصی، اطلاعاتی و تحقیقات گسترده موفق شدند سه نفر از اعضای این باند را دستگیر کنند.
سرکرده این باند که پس از دستگیری سایر اعضا متواری و تحت تعقیب پلیس بود، با اشراف اطلاعاتی در یکی از مناطق کوهستانی شناسایی و با هماهنگی قضائی طی یک عملیات دستگیر شد که در تحقیقات پلیس و مواجهه با مستندات به فعالیتهای مجرمانه خود و مشارکت در کلاهبرداریهای اینترنتی اعتراف کرد.
بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد این باند در چهار استان کشور فعالیت مجرمانه داشته و تاکنون ۳۱ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
