ارتقای کمی و کیفی اجتماعات «شب‌های اقتدار» از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: ارتقای کمی و کیفی اجتماعات «شب‌های اقتدار» از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری است.
کد خبر: ۸۳۹۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۰ - 08June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، جلسه قرارگاه پشتیبانی و راهبری مساجد استان سمنان به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان و دیگر اعضای این قرارگاه ظهر امروز یکشنبه در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد.

سمنان

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان سمنان با قدردانی از تلاش‌های اعضای قرارگاه مسجد استان، توجه به کار تشکیلاتی را یکی از موضوعات مورد تأکید امام شهید امت (ره) دانست و گفت: موضوع مسجد و رسیدگی به امور مساجد از جمله دستاورد‌های ارزشمندی است که به‌دنبال تأکیدات چندباره رهبر شهید انقلاب اسلامی پیگیری و به مرحله اجرا رسیده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان به طرح جامع شبکه امامت اشاره کرد و گفت: این طرح که به واسطه تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به اجرا در آمده، با هدف ساماندهی امور مساجد و تقویت جایگاه ائمه جماعات دنبال شد و در صورتی که هر دستگاه به وظایف تعیین شده خود در این طرح عمل کند، بسیاری از ظرفیت‌های مردمی و فرهنگی شکوفا خواهد شد.

امام جمعه سمنان توانمندسازی ائمه جماعات را یکی از اهداف مهم شبکه امامت عنوان کرد و گفت: در این زمینه ظرفیت‌های ارزشمندی در سطح استان وجود دارد و لازم است برای ائمه جماعات به‌ویژه افرادی که به‌تازگی وارد عرصه امامت جماعت می‌شوند، برنامه‌ریزی مناسبی در حوزه آموزش و ارتقای توانمندی‌ها صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی «گزارشات صحیح» را لازمه برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری دانست و افزود: گاهی فعالیت‌های ارزشمندی در مجموعه‌ها انجام می‌شود، اما گزارش مناسبی از آنها ارائه نمی‌شود و در مقابل، برخی اقدامات بیش از آنکه مبتنی بر کار واقعی باشند، بر نمایش و گزارش‌سازی متمرکز هستند؛ در حالی که اصل، انجام کار مؤثر و میدانی است!  

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود به تأثیر مساجد در اجتماعات مردمی «شب‌های اقتدار» اشاره کرد و گفت: برخی مساجد استان در تبلیغ و حضور در اجتماعات مردمی «شب‌های اقتدار» عملکرد موفقی داشته‌اند و شایسته است این تجربیات شناسایی و از مساجد موفق نیز تجلیل شود.

وی با اشاره به احتمال برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره) و نیز در پیش بودن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) افزود: به جهت همزمانی ایام تشییع پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای (ره) و همچنین برنامه‌های عزاداری ماه محرم با حضور خیابانی مردم، به یاری و فعالیت مضاعف مساجد و دستگاه‌های مربوطه نسبت به سال‌های گذشته نیاز است.

مطیعی در ادامه به مأموریت‌های اصلی قرارگاه راهبری بعثت مردم که از ابداعات مقام معظم رهبری است، اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب مسئولیت بررسی، حفظ و ارتقای کمّی و کیفی اجتماعات مردمی را به شبکه امامت و این قرارگاه واگذار کرده‌اند و در همین راستا جلسات متعددی در سطح کشور و دو جلسه نیز در سطح استان برگزار شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: موضوعاتی همچون تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)، ساماندهی جان‌فدایان و تقویت گروه‌ها و اجتماعات مردمی از جمله مأموریت‌های ویژه‌ای است که توسط قرارگاه «بعثت مردم» دنبال می‌شود؛ این قرارگاه از ابتکارات شخص مقام معظم رهبری بوده و توسط ایشان نیز پیگیری می‌شود.

امام جمعه سمنان همچنین با یادآوری اهتمام دولت چهاردهم نسبت به موضوعات مرتبط با مساجد گفت: موضوع مسجد و محله‌محوری در جلسات مشترک با رئیس‌جمهور نیز مورد توجه قرار گرفته و همه دستگاه‌ها باید در چارچوب شبکه رسیدگی به امور مساجد با یکدیگر تعامل داشته باشند.

مطیعی در پایان با یادآوری اهمیت مسجد در نگاه امام خمینی (ره) و آیت‌الله‌العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای (ره) خاطرنشان کرد: امیدواریم همه دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط با حوزه امور مساجد، با هم‌افزایی بیشتر در مسیر تحقق منویات رهبر شهید انقلاب اسلامی در تشکیل مسجد تراز انقلاب اسلامی گامی موثر بردارند.

گفتنی است در این جلسه اعضای قرارگاه پشتیبانی و راهبری مساجد استان سمنان به بحث و تبادل نظر در خصوص مأموریت‌های محوله پرداختند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین