راه‌اندازی بخش «اشیای پیدا شده» در متروی تهران

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، از راه‌اندازی بخش جدید «اشیای پیدا شده» در بازوی اطلاع‌رسانی مترو در پیام‌رسان بله خبر داد.
کد خبر: ۸۳۹۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۷ - 09June 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «هادی زند» مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به توسعه خدمات دیجیتال در این شرکت اظهار داشت: پس از راه‌اندازی موفق بخش وضعیت آسانسور‌ها و پله‌برقی‌ها، اکنون بخش «ستاد اشیای پیدا شده» نیز به بازوی اطلاع‌رسانی مترو به نشانی @metro_tehranbot اضافه شده است تا مسافران بتوانند مشخصات وسایل گم‌شده خود را از این طریق ثبت کنند.

تهران

وی در تشریح عملکرد این قابلیت جدید گفت: مسافران در صورت مفقود شدن لوازم خود، می‌توانند با ورود به این بخش، اطلاعات و مشخصات وسیله مورد نظر را ثبت کنند. این داده‌ها به‌صورت خودکار در سامانه ستاد اشیای پیدا شده ثبت شده و با اقلام پیدا شده در ایستگاه‌ها تطبیق داده می‌شود.

زند تصریح کرد: در صورتی که وسیله مورد نظر با مشخصات ثبت‌شده مطابقت داشته باشد، از طریق پیام به کاربر اطلاع‌رسانی می‌شود تا برای طی مراحل قانونی و دریافت کالا به «ستاد مرکزی اشیای پیدا شده» واقع در ایستگاه مترو بهارستان مراجعه کند.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه خاطرنشان کرد: این بازو پیش از این خدماتی همچون برنامه حرکت قطارها، مسیریابی، وضعیت پله‌برقی‌ها و اطلاع‌رسانی آسانسور‌ها را ارائه می‌داد و اکنون با اضافه شدن بخش اشیای پیدا شده، گام دیگری در جهت ارائه خدمات و کاهش دغدغه شهروندان برداشته شده است.

گفتنی است کاربران بازوی اطلاع رسانی مترو در پیام رسان بله برای مشاهده این قابلیت جدید، باید پس از پاک کردن تاریخچه (History)، با ارسال دستور start/ آن را دوباره راه‌اندازی کنند تا منوی جدید برای آنها فعال شود. 

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین