هشدار عراقچی نسبت به خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس

وزیر خارجه کشورمان درباره هرگونه خطای احتمالی دشمنان متجاوز در خلیج فارس به آنها هشدار داد.
کد خبر: ۸۴۰۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۱ - 09June 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس، سید عباس عراقچی گفت:تنگه هرمز در آب‌های بین‌المللی قرار ندارد، بلکه میان ایران و عمان مشترک است و هزاران مایل از سواحل ایالات متحده فاصله دارد. مرز‌های دریایی کاملاً روشن و بدون ابهام هستند.

عراقچی

وی تصریح کرد: نیرو‌های مسلح قدرتمند ما به‌طور مستمر در حالت آماده‌باش قرار دارند تا با هرگونه نقض حریم هوایی، زمینی یا دریایی ایران مقابله کنند.

عراقچی گفت: نیرو‌های خارجی که در نزدیکی قلمرو ما قرار دارند، همواره در معرض خطر هستند؛ چه به‌سبب خطا‌های انسانی خود، چه حوادث ساده، و چه احتمال گرفتار شدن در تبادل آتش.

وی خاطر نشان کرد: برای کاهش این خطرات، بهترین راه آن است که نیرو‌های خارجی هرچه سریع‌تر این منطقه را ترک کنند؛ منطقه‌ای که هرگز پذیرای حضور دشمنان نخواهد بود.

عراقچی تاکید کرد: ایران زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهد؛ با این حال، همان‌گونه که رزمندگان شجاع ما به جهانیان نشان داده‌اند، ما به زبان‌های دیگر نیز سخن گفتن را به‌خوبی می‌دانیم.

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین