خبرگزاری دفاع مقدس: دشمنان خارجی با تمام توان و با استفاده از هر ابزار و روشی در صدد ضربه زدن به ملت و ارزشهای این امت ولایی بودند و میخواستند گامهای استوار مردمانی عاشق اهل بیت را از جاده ولایت به مسیر پوچی و دنیا طلبی منحرف کنند.
بنیادهای آمریکایی نظیر "جستجو"، "کارنگی"، "سوروس" و "صندوق حمایت از دموکراسی" تمام همت و اراده خود را با تزریق پول و اطلاعات مصروف این امر میکردند.
اما پازل براندازی و به اصطلاح "براندازی نرم" کامل نمیشد مگر با بازی عوامل داخلی و مهرههایی از درون نظام که البته از سالیان پیش تحت نظر و بررسی این موسسات بودند و با معیارهای آنان تطبیق و انتخاب شدند.
به سال ۸۸ نزدیک میشویم و کشور سرشار از شور و شعور آماده برگزاری حماسهای دیگر میشود.
کلید واژه "دروغ" و تقلب توسط سرویسهای جاسوسی و براندازی به عوامل درونی و خواص بیبصیرت سرمشق داده میشود و آنها نیز آنرا در دستور کار خود قرار میدهند.
رهبر فرزانه، این دیدبان دلسوز، همچون گذشته در قالب تذکراتی گوناگون به این ترفند اشاره و خواص و آحاد مردم را به بصیرت هرچه بیشتر دعوت میکنند.
تکاپو بیشتر شد و روز انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری فرا رسید. این بار واژههایی جدید در ادبیات انتخابات شنیده میشد! خودکارهایی با جوهر فرار،چاپ تعرفه بیشتر از تعداد رای دهندهها و... که هیچکدام تاکنون برای مردم آشنا نبود.
جامعه به سلامت انتخابات و امانت داری نظام ایمان داشت. حضور پر شور و حداکثری مردم، دلیل بر این مدعاست.
اما دلارهای غربی و خط دهی سرویسهای جاسوسی بیگانه و جاه طلبی خواص بیبصیرت که بعضا تعمدا و بعضا از سر جهل و نادانی، دست به دست هم درخت فتنهای را در کشور کاشتند که با آبیاری شبکههای تلویزیونی و پشتیبانی رسانهای و لجستیکی صهیونیسم بین الملل رشد میکرد و ریشهٔ منحوسش را در خاک متبرک به خون هزاران شهید میهن گسترش میداد.
سادهاندیشی است اگر اتفاقات فتنه سال ۱۳۸۸ را اعتراض سادهٔ چند کاندیدا به نتایج انتخابات فرض کنیم.متأسفانه با طرحریزی قبلی غربیها به ویژه آمریکا همچنانکه خانم کلینتون وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی BBC اعتراف کرد که از قبل برای تأثیرگذاری بر انتخابات ایران برنامه داشتهاند، بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات ۲۲ خرداد، برخی از نامزدها و احزاب سیاسی شکست خورده در رقابتهای انتخاباتی، که متأسفانه بازیچه اقدام طراحی شده دشمن بودند در یک جبهه واحد با قدرتهای غربی و ضد انقلاب با اعتراض به نتیجه انتخابات برخی از شهرهای ایران به ویژه شهر تهران را دستخوش وقوع ناآرامیها و اعتراضات کردند.
گستردگی جنگ نرم طراحی شده علیه نظام جمهوری اسلامی، دستگاهها و نهادهای مسئول و نیروهای امنیتی و انتظامی را درگیر حوادث تلخی کرد که متأسفانه آن حماسه بینظیر انتخابات، که به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظلّهالعالی) در دنیا زلزله ایجاد کرده بود به کام مردم ایران تلخ شد.
در جریان انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، امیدهایی برای غرب ایجاد شد و آنها احساس کردند پایگاه مردمی ۱۴ میلیونی در داخل جامعه پیدا کردهاند. در موضوع ایجاد شکاف میان نخبگان و رهبری و خدشهدار کردن وحدت ملی نیز احساس امید کردند. غرب و آمریکاییها از به کار گرفتن امکانات رسانهای و استفاده از هنر سیاسی عمومی برای تحت فشار قرار دادن ایران از هیچگونه تلاشی دریغ نکردند. اقدامات فراوانی در ایجاد اجماع بینالمللی علیه جمهوری اسلامی و کاهش مشروعیت داخلی و خارجی نظام همزمان با انتخابات انجام دادند.
برخی تحلیلگران غربی پا را از آن فراتر نهادند و کنشهای اعتراضآمیز چند ماه پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم را بزرگترین چالش داخلی جمهوری اسلامی در سه دهه گذشته ارزیابی کردند. این تحلیلگران مدعی شدند که اعتراضات گسترده پس از برگزاری انتخابات، مشروعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در دنیا و مقبولیت آن را نزد افکار عمومی داخلی با چالش جدی رو به رو ساخته است.
مردم صبور ایران با حوصله، اوضاع را رصد میکردند و نظام اسلامی با سعه صدر تمام امکانات خود را برای اثبات امانتداری خود در اختیار معترضان گذاشت اما دستوری که سران فتنه از اربابان خارجی خود گرفته بودند، اعتراض به نتایج انتخابات نبود بلکه دستور براندازی نظام و انقلاب مخملی بود.
اما باز هم نظام و مردم با آرامش و صبر سعی در رفع شبهات آنان و روشن کردن فضای غبارآلود فتنه داشتند که ناگهان پرده از چهره فتنه گران برداشته شد و نقابها کنار رفت و ماهیت ضد دینی و سکولار ایشان عیان شد.
وقتی اغتشاش گران از آرمانهای انقلاب عبور کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند و با دلسوزی و صبوری نظام و مردم و پیرو بخشش و رحمت اسلامی با آنان برخورد نشد، اینبار در اقدامی گستاخانه مهمترین آرمان و اعتقاد مردم شیعی و محب اهل بیت عصمت و طهارت را نشانه رفتند و ظهر عاشورا، همچون یزیدیان به رقص و هلهله و پایکوبی پرداختند و بیت المال را به آتش کشیدند و هر آنچه در پنهان داشتند را در عیان به نمایش گذاشتند.
اینجا بود که همان مردم صبور، خونشان به جوش آمد و کمتراز یکی دو روز سرتا سر ایران اسلامی خروشید حماسهای بیبدیل و ماندگار نهم دی ۱۳۸۸ به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از قلههای فراموش نشدنی، حرکت برخاسته از بصیرت، شناختن موقعیت و حضور در لحظههای مورد نیاز، حرکتی در فضای غبارآلود، حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی در تاریخ انقلاب اسلامی بود؛ همچنانکه روشنگریهای معظمله در فتنه ۱۳۸۸، حماسه بینظیر نهم دی را رقم زد؛ توصیفهای آن حماسه مردمی توسط ایشان، آن رویداد را در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار کرد.
طیبه کرانی