حماسه‌ای دیگر در وداع با رهبر/ ۳

وداع با رهبر شهید فراتر از تشییع حاج قاسم، ثبت جهانی می‌شود

فعال عرصه مجازی دفاع مقدس و مقاومت گفت: به نظرم این مراسم حتی فراتر از تشییع حاج قاسم سلیمانی، یک ثبت جهانی بی‌نظیر خواهد داشت. اما مهم‌تر از آن، امیدوارم مردم مبعوث‌شده به عنوان رهروان واقعی امام شهید باشند تا انتقام خون این امام مظلوم و مقتدر را بگیریم. ان‌شاءالله.
کد خبر: ۸۴۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۸ - 15June 2026

فرزانه حجار، فعال عرصه مجازی دفاع مقدس و مقاومت، در گفت‌و‌گو با خبرنگار حماسه و مقاومت دفاع‌پرس، با تأکید بر ارزشمند بودن تک‌تک لحظات حضور حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، درخشان‌ترین تصویر از رهبر شهید انقلاب را لحظه‌ای می‌داند که ایشان در دیداری خصوصی با خانواده‌های شهدا، با اشاره به بیت «ما مدعیان صف اول بودیم، از آخر مجلس شهدا را چیدند» به اشک افتادند.

امام خامنه ای

حجار افزود: تمامی لحظات حضور حضرت آقا در این سال‌ها، از دوران حضور در جبهه‌ها، دوران مسئولیت ریاست جمهوری و پس از رهبری، پر از خاطره و درخشان است و نمی‌توان زمانی را بر دیگران ترجیح داد. اما به‌عنوان یک انتخاب شخصی، صحنه‌ای که در آن رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده‌های شهدا، با فشار دادن انگشتان بر چشم‌هایشان سعی در پنهان کردن اشک خود داشتند، بسیار تأثیرگذار است. این صحنه نشان‌دهنده تواضع رهبری است که با وجود مقام والای خود، نسبت به مقام شامخ شهدا غبطه می‌خورند و خود را لایق آن مقام نمی‌دانند. تماشای این کلیپ در رسانه ملی یا فضای مجازی، جگرم را به درد می‌آورد و تاب دیدن آن را ندارم؛ چرا که اشک رهبری بر این متن زیبا، درخشان‌ترین تصویر از ایشان در ذهن من ثبت کرده است.

وی در خصوص دعوت از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، اعلام کرد: «من به صورت حضوری با دوستان و آشنایان صحبت کردم و آنها را از این اتفاق آگاه نمودم. به محض اعلام رسمی این خبر در رسانه‌ها، آن را در استوری‌های فضای مجازی خود بازنشر دادم و از مردم دعوت کردم که برنامه‌ریزی لازم را برای حضور در این مراسم باشکوه، چه در تهران و چه در سایر نقاط کشور، انجام دهند.

فرزانه حجار در پاسخ به پرسشی درباره حضور خود در مراسم تشییع، با ابراز اندوه عمیق، گفت: مهم‌ترین دغدغه من، همراهی با خاطرات شیرین حضرت آقا و تحمل غم سنگین فقدان ایشان است. واقعاً نمی‌دانم آیا توانایی حضور در آن مراسم را خواهم داشت یا خیر، چرا که ارادت من به آقا بسیار زیاد بوده و هست و هرگز باور نمی‌کردم روزی برسد که ایشان نباشند و من در این دنیا باشم. این باور که چنین اتفاقی هرگز رخ نمی‌دهد، متأسفانه به واقعیت پیوسته است.

وی افزود: به نظرم این مراسم حتی فراتر از تشییع حاج قاسم سلیمانی، یک ثبت جهانی بی‌نظیر خواهد داشت. اما مهم‌تر از آن، امیدوارم مردم مبعوث‌شده به عنوان رهروان واقعی امام شهید باشند تا انتقام خون این امام مظلوم و مقتدر را بگیریم. ان‌شاءالله.

انتهای پیام/ 122

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین