سلیمانی: ایران به برکت «جهاد و مقاومت» مقتدرانه مقابل دشمنان ایستاده است

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر انقلاب اسلامی ما در ۴۷ سال گذشته توانسته است مقتدرانه مقابل دشمنان ایستادگی کند، به برکت حماسه، جهاد، مقاومت و ازخودگذشتگی‌هاست.
کد خبر: ۸۴۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷ - 15June 2026

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دهمین جشنواره جایزه ملی ایثار که صبح امروز (دوشنبه) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به جامعه نخبگان ایثارگری اظهار داشت: ایثارگران در حوزه ایثار، مقاومت، ازخودگذشتگی و مجاهدت در راه خدا الگو بودند و فرزندان آنان هم در بسیاری از حوزه‌ها سرآمد هستند.

یعقوب سلیمانی

سلیمانی افزود: اگر انقلاب اسلامی ما در ۴۷ سال اخیر و به‌ویژه در یک سال گذشته در مقابل نابرابری‌ها، بی‌عدالتی‌ها و قانون‌شکنی‌های دشمنان در عرصه‌های مختلف ایستادگی کرده و مستحکم بوده، به برکت حماسه، جهاد، مقاومت و ازخودگذشتگی‌هاست.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: مردم جهان در دو جنگ اخیر دیدند که در حوزه علم، دانش و دانایی، دشمنان به مراکز علم، دانایی و دانش و دانشمندان این کشور حمله می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۱ هزار نفر از نخبگان و سرآمدان کشور از جامعه ایثارگری هستند و در بنیاد شهید پرونده دارند، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۶۰ نفر که از رتبه اول و دوم را در آزمون‌های سراسری کسب کردند و فاقد سهمیه رزمندگی بودند، اعضای جامعه ایثارگری تشکیل می‌دهند.

سلیمانی با بیان اینکه جامعه ایثارگری امروز از موقعیت خاصی برخوردار است و کانون ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است، گفت: امیدواریم که در عرصه علم، دانایی و دانش بتوانیم سرآمد باشیم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: برگزاری این جلسه پرمعنا در این مکان علمی و اندیشه‌ای، نمادی است از همین واقعیت که در جامعه ایثارگری جاری است. 

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین