افخمی «حال خونین دلان ۲» را مقابل دوربین می‌برد

پیش‌تولید مستند سینمایی «حال خونین دلان ۲، پهلوان جهان» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه‌کنندگی میثم کریمی با محوریت روایت حضور دلدادگان و علاقه‌مندان غیرایرانی در آیین تشییع رهبر شهید، آغاز شد.
کد خبر: ۸۴۲۸۰۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۴ - 21June 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید انقلاب پیش‌تولید مستند سینمایی «حال خونین دلان ۲، پهلوان جهان» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه‌کنندگی میثم کریمی آغاز شد.

مستند

این مستند به عنوان دنباله‌ای بر مستند «حال خونین دلان» ساخته می‌شود. اثری که یک سال پس از ارتحال امام خمینی(ره) به کارگردانی بهروز افخمی تولید شد.

«حال خونین دلان ۲» با تمرکز بر حضور چهره‌ها و گروه‌هایی از کشورهای مختلف جهان، روایتگر تلاش افرادی است که برای شرکت در آیین تشییع رهبر شهید، خود را از نقاط مختلف جهان به ایران می‌رسانند.

این مستند می‌کوشد ابعاد انسانی، فرهنگی و فراملی این رویداد را از خلال روایت‌های شخصی و سفرهای مخاطبان غیرایرانی به تصویر بکشد.

در این اثر، علاوه بر ثبت لحظات مراسم، زمینه‌های شکل‌گیری پیوند عاطفی و فکری میان شخصیت‌های حاضر و رهبر شهید نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت و روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از این حضور بین‌المللی به تصویر کشیده می‌شود.

این مستند محصول سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین