برنامه‌های درسی پس از جنگ متحول می‌شود

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم بازنگری در تعطیلی‌های سراسری مدارس و دانشگاه‌ها، از تدوین برنامه‌های آموزشی مبتنی بر «ایران ابرقدرت» پس از جنگ خبر داد و گفت: نوع نگاه به مدرسه باید از حالت قبل از دی‌ماه به نگاه قهرمانانه و افتخارآفرین تغییر کند.
کد خبر: ۸۴۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۷ - 21June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان همدان، با اشاره به دغدغه خانواده‌ها برای نگهداری کودکان در روزهای تعطیلی مدارس، اظهار داشت: برخی مدارس را تنها جایگاهی برای نگهداری کودکان می‌دانند، در حالی که این نگاه باید اصلاح شود.

همدان

حاجی بابایی با انتقاد از تعطیلی‌های سراسری افزود: در جلسه‌ با وزیر آموزش و پرورش و وزیر علوم، تأکید کردیم که تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها نباید کشوری باشد؛ چرا که برخی شهرستان‌ها هیچ‌گاه درگیر جنگ نبوده‌اند.

وی از مأموریت کمیسیون آموزش و پرورش برای نشست با وزرای علوم و آموزش‌وپرورش به منظور تعریف نظام آموزشی پسا جنگ خبر داد و گفت: ایران امروز با ۴ ماه قبل تفاوت اساسی دارد و باید دروس متحول، رشته‌های جدید اضافه و رشته‌های منسوخ حذف شوند. ضمن این که گفتمان مدارس نیز باید از موضع قدرت جمهوری اسلامی و پیروزی‌های بین‌المللی ایران تدوین شود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از اصلاح برنامه هفتم توسعه بر اساس مأموریت رهبری خبر داد و تصریح کرد: نگاه قهرمانانه، ایران ابرقدرت و افتخارآفرینی باید به برنامه‌های درسی راه یابد و همه مدیران، معلمان و مسئولان از منظر قدرت نظام در صحنه جهانی سخن بگویند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از مهر آینده، برنامه ملی متناسب با هر استان دنبال خواهد شد تا تحول آموزشی متناسب با نیازهای پسا جنگ محقق شود.

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین