مدیرعامل آبفای یزد: پروژه‌های آبرسانی پس از ۱۵ سال جان می‌گیرند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با ارائه تصویری شفاف از وضعیت آبی استان، از عزم جدی برای تکمیل پروژه‌های کلیدی، افزایش تاب‌آوری شبکه و عبور موفق از پیک مصرف تابستان خبر داد.
کد خبر: ۸۴۳۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱ - 22June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛ «جلال علمدار» مدیرعامل آب و فاضلاب استات یزد در نشست خبری به مناسبت هفته صرقه حویی در مصرق آب  با قدردانی از همراهی شهروندان یزدی گفت: به یزدی بودتم واقعاً افتخار می‌کنم مردم این استان همواره در فرهنگ صرفه‌جویی و قناعت پیشرو بوده‌اند و این همراهی، بزرگترین سرمایه ما برای مدیریت شرایط است.

وی با اشاره به مشارکت خوب مردم در مدیریت مصرف افزود: با وجود تمام چالش‌ها، ما می‌توانیم با اتکا به همین فرهنگ غنی، از شرایط دشوار عبور کنیم و پایداری شبکه را حفظ نماییم.

دفاع پرس یزد

عبور از بحران با پروژه‌های محوری

مدیرعامل آبفای یزد از تحول در رویکرد اجرایی این شرکت خبر داد و تصریح کرد: دوران پشت‌میزنشینی به پایان رسیده است. همکاران ما با روحیه جهادی، پروژه‌های محوری را از روی کاغذ به میدان عمل آورده‌اند.

 وی مهم‌ترین دستاورد این دوره را احیای پروژه‌های نیمه‌تمام دانست و گفت: یکی از پروژه‌های بسیار عظیم ما که از سال ۱۳۸۷ آغاز شده بود و حدود ۱۸ کیلومتر پیشرفت داشت، با پیگیری‌های مستمر و حمایت مقامات ارشد استان و کشور، اکنون در مسیر تکمیل قرار گرفته است. این خط انتقال، حکم یک کمربند امنیتی برای توزیع آب در سطح شهر را دارد و با بهره‌برداری از آن، ضریب اطمینان شبکه به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت.

برنامه‌ریزی دقیق برای تابستان پیش رو

علمدار با اذعان به چالش‌های فنی موجود، از تدابیر اندیشیده شده برای عبور از پیک مصرف خبر داد و اظهار داشت: هر سال در ابتدای فصل گرما، خط انتقال آب از کوهرنگ نیازمند تعمیرات اساسی است. امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این تعمیرات بدون ایجاد اختلال در روند آبرسانی انجام خواهد شد و مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.

 وی در خصوص نگرانی‌های مربوط به قطعی برق ایستگاه‌های پمپاژ نیز گفت: ما این چالش را به خوبی می‌شناسیم و برای آن آماده‌ایم. هماهنگی‌های لازم با شرکت برق انجام شده و تمهیدات فنی برای جلوگیری از هرگونه آسیب به شبکه اندیشیده شده است. تمام تلاش ما این است که مردم شریف یزد، تابستانی بدون دغدغه تأمین آب را پشت سر بگذارند.

آینده روشن با تکمیل زیرساخت‌ها

مدیرعامل آبفای یزد در پایان با ابراز خرسندی از روند رو به رشد پروژه‌ها خاطرنشان کرد: «خدا را شاکریم که کار‌ها پشت سر هم و بدون وقفه در حال انجام است. استانداردسازی زیرساخت‌ها و ارتقای تجهیزات در دستور کار جدی ما قرار دارد. با تکمیل پروژه‌های در حال اجرا و همراهی مردم عزیز، چشم‌انداز روشنی برای پایداری آب استان متصور هستیم.

 وی افزود: «همان‌طور که بار‌ها گفته‌ام، مهم‌ترین نکته این است که ما می‌توانیم با مدیریت صحیح و همدلی، از این مرحله نیز سربلند بیرون بیاییم و ان‌شاءالله شاهد روز‌های بهتری برای استان کویری، اما سرافراز یزد باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین