بررسی جزییات مراسم تشییع رهبر شهید در دیدار عراقچی با العوادی

رئیس دفتر نخست‌وزیر عراق امروز در دیدار عراقچی برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در عراق و عتبات را افتخار تاریخی برای ملت عراق خواند و گفت: دولت و ملت عراق از هیچ کوششی برای برگزاری باشکوه مراسم دریغ نخواهند کرد.
کد خبر: ۸۴۴۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۷ - 28June 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که در رأس یک هیأت دیپلماتیک به عراق سفر کرده است، عصر امروز (یکشنبه) هفتم تیرماه با احسان العوادی رئیس دفتر نخست‌وزیر و رئیس کمیته عالی نخست‌وزیری عراق برای هماهنگی برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

ی

در این دیدار که علی‌اکبر پورجمشیدیان معاون وزیر کشور و رئیس ستاد برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب و سیدمهدی مصطفوی قائم مقام معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و نیز اعضای کمیته عالی نخست وزیر عراق برای تشییع پیکر رهبر انقلاب اسلامی در عراق حضور داشتند، درباره نحوه انجام مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق گفت‌و‌گو و تبادل نظر شد.

احسان العوادی با اشاره به جایگاه رفیع و ممتاز حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) و خدمات ماندگار آن رهبر بزرگ برای امنیت و عزت عراق و جهان اسلام، برگزاری مراسم تشییع ایشان در عراق و عتبات را افتخار تاریخی برای ملت عراق دانست و تاکید کرد که دولت و ملت عراق از هیچ کوششی برای برگزاری باشکوه مراسم دریغ نخواهند کرد.

وزیر امور خارجه هم ضمن تمجید از محبت و عشق مردم عراق نسبت به رهبر شهید، از اهتمام دولت عراق به این موضوع قدردانی و تصریح کرد که مراسم تشییع رهبر شهید در عراق قطعا صفحه جدیدی در تاریخ طولانی مودت و همبستگی بین دو ملت همسایه و مسلمان عراق و ایران رقم خواهد زد.

در ادامه این نشست، درباره جزییات مراسم تشییع در عراق گفت‌و‌گو و تبادل نظر شد. همچنین مقرر شد که هماهنگی فیمابین ستاد برگزاری تشییع مستقر در وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و کمیته عالی مراسم تشییع در عراق در روز‌های آتی ادامه یابد و تمهیدات لازم برای برگزاری مراسم در عراق نهایی شود.

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین