تبریک ارشد آجا در جنوب غرب به مناسبت هفته قوه قضائیه

امیر محمدشفیعی به مناسبت هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام راحل با گرامیداشت آن شهیدان والامقام، هفته قوه قضائیه را به مسئولان و کارکنان قوه قضائیه و همچنین به ریاست سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان خوزستان تبریک گفت.
کد خبر: ۸۴۴۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۶ - 30June 2026

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، امیر سرتیپ دوم ستاد «حسین محمدشفیعی» فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد نظامی آجا در جنوب غرب کشور به مناسبت هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام راحل با گرامیداشت آن شهیدان والامقام، هفته قوه قضائیه را به مسئولان و کارکنان قوه قضائیه و همچنین به «محمد آقاجری» ریاست سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان خوزستان تبریک گفت.

تبریک هفته قوه قضائیه

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز هفته قوه قضاییه هر سال، یادآور شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران کارآمد امام و انقلاب به دست منافقین کوردل است که به غلط می‌پنداشتند با ارتکاب جنایاتی از این دست، انقلاب اسلامی را به پایان خط خواهند رسانید.

نقش بی‌بدیل قوه قضاییه جمهوری اسلامی در جهت دفاع از کرامت انسانی، پاسداری از آزادی‌های مشروع و اجرای عدالت، در طول تاریخ پر برکت انقلاب همیشه ایام مایه بغض و کینه ورزی دشمنان بوده است و این خود بزرگترین گواه بر درستی راه و خدمات شایسته آنانی است که به فرموده رهبر معظم انقلاب با اعتماد به نفس و رعایت ضوابط و موازین، کار خود را با قدرت و قاطعیت دنبال می‌کنند.

قوه قضاییه جمهوری اسلامی با تکیه بر اقدامات انقلابی و قوانین و آموزه‌های اسلامی، همواره در دفاع از حقوق عامه، برقراری امنیت جامعه و پیگیری قضایی بر هم زنندگان نظم اجتماعی و مفسدان اقتصادی پیشگام بوده و دوشادوش سایر ارکان نظام در پیشبرد اهداف متعالی انقلاب اسلامی اقدام نموده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، تبریک آغاز هفته قوه قضاییه و آرزوی سلامتی مسئولان و کارکنان این قوه، موفقیت این عزیزان در مسیر گسترش عدالت و اجرای قوانین و موازین اسلامی و برقراری نظم و امنیت را از درگاه الهی خواستارم و اعلام می‌دارم که در این مسیر، آمادگی داریم که تا پای جان در راستای تحقق این اهداف متعالی و عادلانه در کنار این عزیزان باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین