قبولی ۸ هزار دانشجوی اردبیلی در واحد تحصیلی آشنایی با معارف دفاع مقدس

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان اردبیل گفت: در استان اردبیل طی سال تحصیلی گذشته بیش از ۸ هزار دانشجو در تمام دانشگاه‌های استان، واحد تحصیلی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس را گذرانده و نمرات قبولی را کسب کردند.
کد خبر: ۸۴۴۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۳ - 01July 2026

سرهنگ «علی حبیب‌زاده» مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان اردبیل در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در اردبیل اظهار داشت: واحد تحصیلی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت از سال ۱۳۸۸ در تمام دانشگاه‌های استان به‌عنوان واحد عمومی تدریس می‌شود.

قبولی ۸ هزار دانشجوی اردبیلی در واحد تحصیلی آشنایی با معارف دفاع مقدس
وی افزود: این درس که شامل ۲ واحد تحصیلی بوده از سال ۱۴۰۱ به‌عنوان واحد درسی اجباری در تمام دانشگاه‌ها برای دانشجویان مدنظر قرار گرفته است.

حبیب‌زاده با اشاره به انتخاب اساتید این واحد درسی عنوان کرد: اساتید این واحد درسی توسط بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس گزینش شده و از داوطلبین واجد شرایط به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل بیان کرد: این درس در راستای آشنایی نسل امروز با ارزش‌های هشت سال جنگ تحمیلی و با مفاهیمی مثل ایثار و شجاعت رزمندگان، جنایات رژیم بعثی و پشت پرده‌های جنگ ارائه شده است.

وی تشریح کرد: در استان اردبیل طی سال تحصیلی گذشته بیش از ۸ هزار دانشجو در تمام دانشگاه‌ها این واحد تحصیلی را گذرانده و نمرات قبولی را کسب کردند.

حبیب‌زاده تصریح کرد: همچنین در سراسر دانشگاه‌های استان، این واحد تحصیلی با حضور ۳۰ استاد مجرب دارای گواهی از بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس ارائه شده است که عمده این اساتید جزء یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین