استاندار تهران: ۱۴ زائرسرا در مبادی ورودی پایتخت ایجاد شد
به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، «محمدصادق معتمدیان» استاندار تهران از ایجاد ۱۴ زائرسرا در مبادی اصلی ورودی پایتخت برای خدمترسانی به زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد.

وی که استاندار تهران است، اظهار کرد: تهران دارای بیش از ۱۲۲ ورودی اصلی و فرعی است که از این تعداد، ۱۴ ورودی بهعنوان مبادی اصلی ورود زائران تعیین شده است.
معتمدیان افزود: در این ۱۴ ورودی، ۱۴ زائرسرای بزرگ ایجاد شده تا خدمات مورد نیاز زائران در بدو ورود به پایتخت ارائه شود.
استاندار تهران با اشاره به تمهیدات ترافیکی پیشبینیشده، تصریح کرد: پارکینگهای وسیعی نیز در این مبادی در نظر گرفته شده است تا خودروها در حلقههای سوم و چهارم ترافیکی متوقف شوند و از ورود حجم بالای خودروها به داخل شهر جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف تسهیل تردد، مدیریت بار ترافیکی و ارائه خدمات مناسب به زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انجام شده است.
انتهای پیام/ ۱۳۴
