فرستاده سازمان ملل خبر داد

ادامه تلاش کمیته چهارجانبه برای احیای روند صلح بین فلسطین و رژیم صهیونیستی

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه با اشاره به تلاش های کمیته چهارجانبه برای احیای روند صلح بین فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تاکید کرد که این کمیته به زودی گزارشی در این باره به شورای امنیت ارائه می‌کند.
کد خبر: ۸۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸ - 26May 2016

ادامه تلاش کمیته چهارجانبه برای احیای روند صلح بین فلسطین و رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیکلای ملادینوف که از طریق ویدئوکنفرانس از قدس برای اعضای شورای امنیت سخنرانی میکرد، گفت که تلاش های کمیته چهارجانبه متشکل از روسیه، آمریکا، سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای احیای روند صلح بین فلسطینیان و اسرائیلی ها ادامه دارد.

وی افزود: من فلسطینیان و رهبران اسرائیلی را به مشارکت در طرح ابتکاری فرانسه برای برگزاری کنفرانس بین المللی صلح جهت تحقق صلح دائمی، فراگیر و عادلانه تشویق می کنم.

وی تصریح کرد: تمایل برای قدم برداشتن به سمت صلح وجود دارد و تحقیقات جدید نیز نشان داد که 60 درصد یهودیان و بیش از 70 درصد فلسطینیان مذاکرات صلح را ترجیح می دهند؛ اما اراده سیاسی و رهبری شجاعانه جهت حصول پیشرفت حقیقی وجود ندارد.

فرستاده سازمان ملل در ادامه از فلسطینیان و اسرائیلی ها خواست تا «گام تاریخی» که مصر و اسرائیل از 37 سال پیش برداشته اند (امضای توافقنامه کمپ دیوید) را تکمیل کنند.

مذاکرات سازش میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی در آوریل 2014 به علت اختلاف درباره ادامه فعالیتهای شهرکسازی این رژیم در کرانه باختری اشغالی و بخش شرقی بیتالمقدس اشغالی، شکست خورد.

مذاکرات سهجانبه صلح بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی با محوریت آمریکا در چندین دور برگزار شد؛ اما ادامه شهرکسازیهای غیر قانونی صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی و همچنین خلف وعده مقامهای این رژیم در آزاد کردن شماری از فلسطینیان در بند، باعث شد که مذاکرات صلح بار دیگر با شکست روبرو شود.

آمریکا در حالی محوریت مذاکرات صلح بین فلسطینیها و رژیم صهیونیستی را برعهده گرفت که تا کنون 43 قطعنامه شورای امنیت در محکومیت اقدامات این رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین را وتو کرده و در بسیاری از نشستهای بینالمللی دیگر با اعمال نفوذ مانع از احقاق حقوق فلسطینی ها شده است.

ملادینوف درباره اوضاع انسانی نوار غزه نیز تصریح کرد: جامعه جهانی باید به مسئولیت کمک به فلسطینیان جهت ترمیم شوک مادی و روحی که به دلیل جنگ غزه بر ساکنان آن وارد آمده است، عمل کند.

وی در ادامه به قطعی برق غزه که بین 8 تا 12 ساعت در روز است، اشاره کرد و ضرورت پیدا کردن راه حلی برای بحران انرژی و آب در نوار غزه را مورد تاکید قرار داد.

رژیم صهیونیستی در تاریخ 7 جولای 2014 طی تجاوزی 51 روزه علیه نوار غزه، 2322 فلسطینی را شهید و حدود 11 هزار نفر دیگر را زخمی کرد و بنابر گزارشهای رسمی رژیم صهیونیستی همچنین 68 نظامی صهیونیست و 4 غیر نظامی و یک تبعه خارجی در این جنگ کشته شده و 2522 نفر از جمله 740 نظامی نیز زخمی شدند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار