ارائه ۱۶۷ هزار خدمت به زائران مراسم تشییع رهبر شهید توسط هلال احمر

بیش از ۱۶۷ هزار خدمت بهداشتی، درمانی و امدادی به زائران مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی از سوی نیرو‌های جمعیت هلال احمر ارائه شد.
کد خبر: ۸۴۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷ - 11July 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، پوشش مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در سراسر کشور انجام و ۱۶۷ هزار و ۱۵۱ خدمت بهداشتی، درمانی و امدادی توسط هلال احمر به زائران این مراسم ارائه شد.

درمان

این خدمات به ۸۱ هزار و ۷۳۷ نفر ارائه شد. با این وجود ۱۰ هزار و ۷۳۹ نفر در جریان این مراسم دچار مصدومیت‌های جزئی شدند که ۱۰ هزار و ۱۴۰ نفر به صورت سرپایی درمان و ۵۵۵ نفر برای اطمینان یافتن از سلامت آنها به مراکز درمانی منتقل و زیر نظر پزشکان ویزیت شدند. بیشترین علل مراجعه سردرد و کنترل فشار خون بود.

در جریان این مراسم ۵۹۹ مصدوم ترافیکی نیز گزارش شد که ۴۰ نفر از این مصدومین توسط تیم‌های تخصصی هلال احمر رهاسازی شدند.

علاوه بر این جمعیت هلال احمر در حوزه حمایت روانی و ارائه خدمات بشردوستانه نیز فعال بود و ۲۳ هزار و ۹۱۷ نفر از خدمات تیم‌های سحر بهره‌مند شدند و ۹۳ هزار ۶۴۹ خدمت بشردوستانه به زائران ارائه شد.

همچنین تیم‌های درمان اضطراری جمعیت هلال احمر با حضور در مسیر مراسم تشییع و تدفین به پایش علائم حیاتی ۳ هزار و ۳۲۱ نفر از مراجعین پرداختند و برای ۴ هزار و ۴۵۸ نفر نیز دارو تجویز کرده و خدمات متنوع دیگری ارائه کردند که مجموع خدمات ارائه شده از سوی تیم‌های درمان اضطراری جمعیت هلال احمر از ۱۱ هزار مورد فراتر رفت.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین