کشف ۱۰ هزار لیتر بنزین قاچاق با خودروی سنگین در آبیک
سرهنگ «چنگیز ایدون» فرمانده انتظامی شهرستان آبیک امروز (پنجشنبه) در گفتگو با خبرنگار دفاعپرس در قزوین، اظهار داشت: در راستای تشدید مبارزه با قاچاق سوخت، مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان در پی دریافت گزارشی مبنی بر حمل سوخت قاچاق توسط یک خودروی سنگین مخزندار، رسیدگی به موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات نامحسوس، اطمینان از صحت گزارش و هماهنگی با مقام قضایی، به محل مورد نظر اعزام شدند و در عملیاتی مشترک با پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان قزوین، خودروی مورد نظر را بازرسی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آبیک تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو، ۱۰ هزار لیتر بنزین قاچاق کشف شد که به صورت غیرقانونی در حال حمل بود. ارزش تقریبی این محموله با احتساب جرایم قانونی، ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
سرهنگ ایدون خاطرنشان کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
وی در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در مقابله با قاچاق سوخت و کالا گفت: پلیس با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها با پدیده قاچاق برخورد قاطع خواهد داشت و از شهروندان درخواست میشود هرگونه اطلاعات درباره قاچاق سوخت، کالا و دام را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/
