بزرگداشت شهید حاج رمضان در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد

مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سردار محمد سعید ایزدی (معروف به حاج رمضان) جمعه شب ۲۶ تیرماه در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.
کد خبر: ۸۴۸۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۷ - 18July 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سردار محمد سعید ایزدی با حضور خانواده شهدا، اقشار مردم و افرادی از حزب‌الله لبنان، جنبش مقاومت اسلامی، حماس و کمیته دانشجویان فلسطین در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.

برگزاری اولین سالگرد حاج رمضان

شهید ایزدی، معروف به حاج رمضان، سرتیپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که به عنوان مسئول بخش فلسطین در نیروی قدس فعالیت می‌کرد و بعد از سه بار ترور ناموفق در سوریه، در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسید.

در مراسم جمعه شب بعد از قرائت قرآن و پخش کلیپ‌هایی از فعالیت‌های شهید سعید ایزدی، علیرضا پناهیان در سخنانی در مورد شهید ایزدی و ویژگی‌های این شهید، با اشاره به قابل مقایسه نبودن مقام شهدا گفت: هر یک از شهدا در مرتبه خود مصباح‌الهدی و سفینة‌النجاة هستند. شهدا خود فقط نشان‌دهنده راه نیستند، بلکه مثل یک کشتی نجات شما را سوار می‌کنند و می‌برند. حتی اگر بگویید بلد نیستید شنا کنید و به ساحل برسید و در حال غرق شدن هستید، شهید نیازی به این توضیحات نمی‌بیند و شما را همراه خود می‌کنند. حاج رمضان عزیز نیز یکی از همین شهداست که کشتی نجاتش با سرعت بیشتری حرکت می‌کند و تعداد بیشتری از آدم‌ها را نجات می‌دهد.

پناهیان گفت: دینداری دو مرحله دارد. در یک مرحله، انسان در حال فرار از خداست و برخورد حداقلی با خدا دارد و خدا دنبال این دسته از آدم‌ها می‌رود تا به راه حق ملحق شوند و اولیای خود را می‌فرستد تا از این آدم‌ها دعوت بکند و آنها را متقاعد بکند و این دسته انتظار دارند تا همیشه مورد لطف و محبت خدا باشند. اما دسته دوم در دین‌داری مشتاقانه جای می‌گیرند. رفتار خداوند در این قسمت متفاوت است. دیگر اینجا کسی که خودش به سمت خدا می‌رود و منت خدا را می‌کشد، انتظار رفتار مهربانانه ندارد. این دسته از آدم‌ها مانند شعر حافظ هستند که می‌گوید: «وگر تیرم زند، منت پذیرم.»

پناهیان در پایان گفت: شدت جهاد حاج رمضان زبانزد خاص و عام است. ایشان به دلایل امنیتی، یک ماه و شاید بیشتر را در مکانی تاریک و بدون نور سپری می‌کردند و به دلیل کمبود ویتامین دی دچار بیماری شده بودند. این مشتاقان به خدا بسیار عجیب‌اند و کارهایشان برای خیلی از ما غیرقابل درک است.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین