رجایی: ۵۱۵ مقاله به کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین رسید

معاون پژوهش و آموزش هلال احمر از ارسال ۵۱۵ مقاله به دبیرخانه این رویداد خبر داد و گفت: با وجود شرایط ویژه کشور و کاهش برگزاری بسیاری از همایش‌های علمی، استقبال پژوهشگران از این کنگره چشمگیر بود.
کد خبر: ۸۴۹۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷ - 19July 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «روزبه رجایی» معاون پژوهش و آموزش هلال احمر امروز در ششمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: از ماه‌ها قبل فراخوان‌های متعددی برای ارسال مقاله به دانشگاه‌های مختلف کشور ارسال شد و همین موضوع در کنار اهمیت موضوع سلامت در اربعین، موجب شد ۵۱۵ مقاله به دبیرخانه کنگره واصل شود.

هلال احمر

رجایی افزود: پس از بررسی و داوری آثار، ۲۱ مقاله برای ارائه به‌صورت شفاهی و ۲۶ مقاله نیز برای ارائه در بخش پوستر پذیرفته شده‌اند.

معاون پژوهش و آموزش هلال احمر با اشاره به برنامه‌های علمی این رویداد گفت: در مجموع ۱۰۵ سخنران در بخش‌های مختلف کنگره حضور خواهند داشت. همچنین ۲۵ پنل علمی و ۸ کارگاه تخصصی با حضور اساتید، پژوهشگران و صاحب‌نظران برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه پژوهش در حوزه سلامت تجمعات انبوه تصریح کرد: آینده سلامت در مراسمی مانند اربعین، در گرو انجام پژوهش‌های بین‌رشته‌ای، مطالعات چندمرکزی، تحلیل داده‌ها و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی، مدل‌سازی و توسعه نظام تصمیم‌سازی مبتنی بر شواهد است.

رجایی ابراز داشت: برگزاری این کنگره فرصتی برای تبادل تجربیات علمی و ارائه راهکار‌های کاربردی در حوزه سلامت اربعین است و نتایج آن می‌تواند در ارتقای نظام سلامت و مدیریت تجمعات انبوه نقش مؤثری ایفا کند.

معاون پژوهش و آموزش هلال احمر در پایان از پژوهشگران، نویسندگان، داوران مقالات، اعضای پنل‌های علمی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز پژوهشی، پژوهشگاه‌ها، معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف جمعیت هلال احمر و همچنین اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی کنگره که در برگزاری این رویداد همکاری داشته‌اند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/ ۲۶۱

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین