مهاجرانی: قیمت یا سهمیه بنزین تغییر می‌کند/ رقم کالابرگ افزایش نمی‌یابد

سخنگوی دولت با اشاره به موضوع مدیریت مصرف سوخت و همزمانی آن با سفر‌های اربعین، تاکید کرد: برای تراز کردن بنزین باید راهکاری اتخاذ شود و این امر قطعی و یقینی است اما اینکه روی سهمیه یا روی قیمت تغییر ایجاد شود، اعلام خواهد شد.
کد خبر: ۸۵۰۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۴ - 25July 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت امروز (شنبه) در حاشیه مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در وزارت راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره زمزمه‌های افزایش قیمت بنزین و تغییر در سهیمه بنزین تخصیصی به هر خانوار، اظهار داشت: در زمینه بنزین ما حتما نیاز به راهبرد‌هایی در حوزه مدیریت مصرف داریم؛ دولت با قیمتی بنزین را به مردم می‌دهد که یارانه‌ای هم به آن تخصیص می‌گیرد، بنابراین برای تراز کردن بنزین باید راهکاری اتخاذ شود و این امر قطعی و یقینی است.

فاطمه مهاجرانی

سخنگوی دولت درباره احتمال تغییر در سهمیه یا قیمت بنزین اظهار کرد: اینکه روی سهمیه یا روی قیمت تغییر ایجاد شود، حتماً مثل دفعه‌های پیش خدمت مردم بادقت، باشفافیت، باصراحت و صادقانه اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای سفر‌های اربعین، یادآور شد: در زمینه سفر‌های اربعین، وزارت راه به‌عنوان یکی از متولیان اصلی، با هماهنگی که ستاد اربعین ذیل نظر وزارت کشور دارد، کار‌ها را انجام می‌دهد.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا در حال حاضر تصمیمی برای افزایش رقم کالابرگ اتخاذ شده، تصریح کرد: فعلاً خیر؛ همان رقم قبلی در دست بررسی است. چنانچه افزایش پیدا کند - و دولت نیز علاقه‌مند است که افزایش پیدا کند - حتما اعلام خواهد شد. برای افزایش رقم کالابرگ باید منبع پایدار داشته باشیم. رؤیافروشی نمی‌کنیم و آنچه واقعیت است با مردم به اشتراک می‌گذاریم.

سخنگوی دولت با اشاره به تذکر رئیس‌جمهوری به صداوسیما، گفت: رسانه ملی باید بیانگر تمام صدا‌ها باشد. اگر در این زمینه با صلاحدید رئیس‌جمهوری به صداوسیما تذکر داده شده است، در راستای ایجاد وفاق و وحدت بین مردم و جلوگیری از ایجاد هر گونه شکاف و فاصله است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات دولت برای جبران خسارات وارده به لنج‌ها در استان‌های جنوبی، گفت: فردا در هیئت دولت گزارش سفر را ارائه خواهم کرد و در این جلسه دوستانی که باید در این زمینه تصمیم‌گیری کنند، به‌ویژه ستاد بازسازی، نظرات خود را اعلام خواهند کرد و نتیجه در نهایت اعلام می‌شود.

مهاجرانی با اشاره به ضرورت رفع مشکل مردم در استان‌های جنوبی برای تامین سوخت، افزود: سوخت از موضوعاتی است که به دلیل اختلاف قیمت با آن سوی مرزها، با قاچاق همراه می‌شود. پیشنهاداتی را استانداران استان‌های جنوبی کشور برای حل این مشکل ارائه کرده‌اند که بررسی خواهد شد تا چنانچه مقدور باشد اجرایی شوند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار