نباید از معرفی دقیق الگوهای مرصاد و شهدای شاخص کوتاهی کرد

نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: معرفی دقیق الگوهای عملیاتی مانند شهدای مرصاد، ضرورتِ نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.
کد خبر: ۸۵۰۶۲۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۵ - 25July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بعد از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان که در سالن شهید «فرج الله شوشتری» استانداری برگزار شد، با بیان اینکه ترویج فرهنگ شهادت نیازمند نگاهی فراتر از ظواهر اداری است، اظهار داشت: جلسات بزرگداشت، دیدار با خانواده شهدا و تجلیل از پیشکسوتان از اقدامات ضروری است، اما آنچه باعث اثرگذاری واقعی در جامعه می‌شود، جاری کردن عملیِ روحیه ایثار در شریان‌های اجرایی و اجتماعی است.

سی

وی با اشاره به ضرورت تحقق «ایثار اجتماعی» تصریح کرد: اگر مسئولان، کارمندان و آحاد مردم در بخش‌های خدماتی، ایثار و فداکاری را در حین انجام وظیفه به یک فرهنگ تبدیل کنند، الگویی از مدیریت اسلامی شکل می‌گیرد که تضمین‌کننده سلامت نظام است. این کار از خودِ ما مسئولان آغاز می‌شود و باید به سطح عموم جامعه تسری یابد.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تبیین مبانی توحیدیِ فرهنگ شهادت، بیان کرد: تمام فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌ها در طول تاریخ زمانی ارزشمند و ماندگار شده که صبغه‌ی الهی داشته است. اگر جنبه توحیدیِ اقداماتِ ما تقویت شود، شجاعت، شهامت و شهادت‌طلبی به صورت خودکار در مسیر انقلاب شکوفا می‌شود و مشکلات به حداقل خواهد رسید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم معرفی دقیق الگوهای دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: شهدا، الگوهای بی‌بدیل برای اقشار مختلف جامعه به‌ویژه نسل جوان هستند. در معرفی چهره‌هایی همچون «شهید شاطری» که نمادهای مقاومت و ایثار هستند، نباید کوتاهی کرد.

وی با اشاره به لزوم انسجام‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی استان افزود: نیاز داریم مجموعه‌ای با اختیارات کامل، مسائل مربوط به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برای اقشار مختلف جامعه ازجمله فرهنگیان، دانش‌آموزان و دانشجویان به صورت متمرکز تصمیم‌گیری و پیگیری کند تا شاهد اثرگذاری عمیق‌تر در جامعه باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: شهدا، چراغ‌های هدایت و عامل امیدآفرینی در جامعه هستند و هرچه در مسیر شناساندنِ سیره عملی این بزرگواران به مردم تلاش کنیم، در حقیقت به تقویت جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی کمک کرده‌ایم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار