نشست ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد قزوین برگزار شد

جلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با حضور مدیرکل بنیاد شهید، رئیس دانشگاه آزاد استان و اعضای این ستاد برگزار شد و بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک و برنامه‌ریزی منسجم برای ارتقای خدمات آموزشی، فرهنگی و رفاهی به دانشجویان شاهد و ایثارگر تأکید شد.
کد خبر: ۸۵۱۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۶ - 29July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، جلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین عصر امروز (چهارشنبه) با حضور علی‌پناه قویدل مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، مهدی ورسه‌ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، فاطمه نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و اعضای ستاد شاهد و ایثارگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان، در دفتر ریاست واحد قزوین برگزار شد.

عکس

در این نشست، مسائل و موضوعات مرتبط با دانشجویان شاهد و ایثارگر، راهکارهای ارتقای خدمات آموزشی، فرهنگی و رفاهی و همچنین تقویت تعامل و هماهنگی میان بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشگاه آزاد اسلامی استان مورد بررسی قرار گرفت.

عکس

حاضران بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات ستاد شاهد و ایثارگران، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه و برنامه‌ریزی منسجم برای رفع مشکلات و پاسخگویی هرچه بهتر به نیازهای دانشجویان شاهد و ایثارگر تأکید کردند.

علی‌پناه قویدل در این نشست با اشاره به اهمیت هم‌افزایی میان بنیاد شهید و دانشگاه، اظهار داشت: برگزاری این نشست‌ها باید به ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به جامعه معظم شاهد و ایثارگر منجر شود و با همکاری و تعامل مستمر، زمینه رشد علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیش از پیش فراهم شود.

در پایان این جلسه، احکام اعضای ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین توسط رئیس دانشگاه به اعضای این ستاد اهدا شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار