آزادی ۲۰ زندانی با همت خیر نیشابوری

با هدف کمک و حمایت از خانواده‌های زندانیان نیازمند، ۲۰ زندانی با کمک خیر نیکوکار نیشابوری به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.
کد خبر: ۸۵۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵ - 30July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حمیدرضا باقریان» رئیس اداره زندان نیشابور اظهارداشت: نیکوکار نیشابوری با پرداخت ۸۵۰ میلیون تومان، زمینه آزادی ۲۰ نفر از زندانیان جرائم مالی را فراهم تا این افراد بتوانند با حل مشکلات حقوقی و مالی خود، زندگی تازه‌ای را در کنار خانواده‌هایشان آغاز کنند.
 
1
 
وی افزود: این خیر علاوه بر مشارکت در آزادی زندانیان، در اقدامی حمایتی و انسان‌دوستانه و با هدف کمک به هزینه‌های درمان فرزندِ یکی از زندانیان که نوجوانی هنرمند و نقاش است و از بیماری حاد اگزمای پوستی رنج می‌برد، اقدام به خرید یکی از تابلو‌های نقاشی این نوجوان به مبلغ ۱۵ میلیون تومان کرده که تمامی مبلغ دریافتی از این خرید، صرف تأمین هزینه‌های درمانی و بهبود سلامت این هنرمند نوجوان خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار