ارادت بچه‌های مسجد فارس با برپایی موکب و برنامه‌های ویژه در اربعین حسینی

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد فارس گفت: اهالی و بچه‌های مسجد استان فارس همیشه و همواره در ایام اربعین حسینی با برپایی موکب در داخل و کشور عراق و اجرای برنامه‌های مختلف ارادت خود را به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء (ع) و شهدای کربلا ابراز کرده‌اند.
کد خبر: ۸۵۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶ - 02August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین «حسین امیدی»، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی با اشاره به برنامه‌های اربعین حسینی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد استان، اظهارداشت: حضور باشکوه اصحاب و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان فارس در پیاده روی اربعین حسینی و زیارت عتبات عالیات به یاد رهبر شهید از برنامه‌های اصلی است که سعی شده است با حفظ حضور در میدان خیابان و اجتماع شبانه مدیریت و برگزار شود.

حجت الاسلام امیدی

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد فارس خاطرنشان کرد: اهالی و بچه‌های مسجد استان فارس همیشه و همواره در ایام اربعین حسینی با اجرای برنامه‌های مختلف ارادت خود را به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء (ع) و شهدای کربلا ابراز کرده‌اند.

وی تاکید کرد: طبق گزارش‌های رسیده از کانون‌های مساجد استان برنامه‌های اربعین حسینی در لبیک به امر رهبر انقلاب اسلامی و حمایت از نیرو‌های مسلح در قرار‌های شبانه و اجتماع مردمی در میدان خیابان در حال برگزاری است.

این مقام مسئول افزود: با همکاری اصحاب مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری موکب‌هایی در داخل استان، مرز شلمچه، مسیر تردد زائران حسینی و کشور عراق راه اندازی شده است که خدمات‌رسانی در قالب اسکان، پذیرایی، اطعام، خدمات و برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و مذهبی را به زائران حسینی ارائه می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین امیدی از برگزاری آیین عزاداری همراه با قرائت زیارت اربعین در کانون‌های مساجد استان خبر داد و گفت: پیاده‌روی معروف به جاماندگان اربعین همراه با مراسم سوگواری و عزاداری به همراه قرائت دست‌جمعی زیارت اربعین حسینی از برنامه‌های اربعین است که با محوریت مساجد در اقصی نقاط استان برگزار می‌شود.

وی از برگزاری محافل قرآنی و شب شعر، اجرای تغزیه همراه با مرثیه‌سرایی و اهدای ثواب تلاوت قرآن کریم به پیشگاه حضرت امام حسین (ع) و شهدای کربلا همزمان با اربعین حسینی خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین امیدی با اشاره به دیگر برنامه‌های اربعین حسینی، سخنرانی ائمه جماعات مساجد در خصوص فضیلت‌های زیارت اربعین، برپایی موکب با کمک‌های مردمی و خیرین و پذیرایی از عزاداران حسینی، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در رشته‌های مختلف نظیر نقاشی و حلقه‌های کتابخوانی با موضوع اربعین و عزاداری ماه صفر از جمله برنامه‌ها ذکر کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار